Kanakis Jewels
Kanakis Jewels © andreaspolitisphotography
Lifestyle

Kanakis Jewels: Το κόσμημα που θα σφραγίσει τις πιο προσωπικές σας στιγμές

Βρείτε το κόσμημα που σας ταιριάζει

Kanakis Jewels: Επιλέξετε ή σχεδιάστε το κόσμημα που σας αρέσει και σας το κατασκευάσουμε για τις πιο προσωπικές σας στιγμές

Το κόσμημα είναι το πιο διαχρονικό στοιχείο για τις πιο μεγάλες στιγμές του ανθρώπου. Για αυτό και η κατασκευή του δεν είναι τυπική διαδικασία αλλά εφάμιλλη με τη δημιουργία έργου τέχνης. Πόσο μάλλον όταν ο λόγος γίνεται για το κόσμημα που θα σφραγίσει τα σημαντικά γεγονότα του γάμου ή της βάπτισης.

Στο Kanakis Jewels με εξήντα χρόνια εμπειρία στο κόσμημα, γνωρίζουν καλά πόσο σημαντική είναι η επιλογή των κοσμημάτων για αυτές τις στιγμές.

Kanakis Jewels
Kanakis Jewels

Αν λοιπόν, ήρθε η ώρα για την πρόταση γάμου, στις συλλογές θα ανακαλύψετε διαχρονικά μονόπετρα ή και εναλλακτικά δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια. Ανάμεσα τους βρίσκεται σίγουρα και εκείνο που θα κοσμήσει το δάχτυλο της για πάντα.

Και έπειτα όταν έρθει η στιγμή της ένωσης, εκεί θα δημιουργήσετε τις βέρες σας, το πιο προσωπικό σύμβολο αμοιβαίας αγάπης και συμπόρευσης. Οι άνθρωποι στο Kanakis θα σας δώσουν τις κατευθύνσεις που ταιριάζουν στο γούστο και στην αισθητική σας, γιατί όπως λένε, οι βέρες είναι προσωπική υπόθεση και δεν χρειάζεται να ακολουθούν την όποια μόδα. Πλατίνα ή κίτρινος χρυσός, με ιδιαίτερο μοτίβο ή κάποιο ξεχωριστό σύμβολο, με μήνυμα χαραγμένο στο εσωτερικό, η δημιουργία της βέρας είναι custom εμπειρία στην οποία συμμετέχουν και οι ενδιαφερόμενοι.

Kanakis Jewels
Kanakis Jewels

Και στο κόσμημα βάπτισης ακολουθείται μια ανάλογη διαδικασία. Η νονά ή ο νονός θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στο παιδί έναν σταυρό - κόσμημα ζωής. Οι επιλογές αμέτρητες σε λευκό ή κίτρινο χρυσό, σε βυζαντινή ή minimal αισθητική γραμμή, με πολύτιμους λίθους ή χωρίς, ο στόχος είναι να αποτελεί στοιχείο του ευρύτερου concept της βάπτισης και παράλληλα να είναι μια επιλογή που δεν θα παραμείνει κλεισμένη στο κουτάκι για πάντα.

Στο Kanakis Jewels η υπόθεση του κοσμήματος δεν σταματά όμως εδώ. Στις υπέροχες συλλογές τους θα ανακαλύψετε και εξίσου ιδιαίτερα κομμάτια που θα κοσμήσουν την νύφη την ημέρα του γαμου, αλλά και προτάσεις για τα ξεχωριστά δώρα των κουμπάρων.

Kanakis Jewels
Kanakis Jewels

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice