Κτήμα Βέλλη: Ονειρεμένες εκδηλώσεις μέσα στη γαλήνη της φύσης και παροχές για την τέλεια εμπειρία γάμου και βάπτισης

Για ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα σε έναν πανέμορφο κατάφυτο ελαιώνα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κτήμα Βέλλη: Ο ιδανικός χώρος εκδηλώσεων στο Κορωπί για τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης 

Στο Κορωπί έξω από τη βουή της πόλης, θα ανακαλύψεις το Κτήμα Βέλλη, ιδανικό προορισμό για εσένα που θέλεις για τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης ξεχωριστή ποιότητα, χωρίς άγχος και με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Για το πρώτο φροντίζουν οι άνθρωποι του κτήματος και κυρίως η υπεύθυνη κυρία Μάγια, η οποία μάλιστα ως ειδικός ψυχικής υγείας δίνει έμφαση στην προσφορά ευεξίας σε σένα αλλά και στους καλεσμένους σου. Για το δεύτερο συμβάλλει εν πολλοίς το ίδιο το μεσογειακό τοπίο που με τη πλούσια βλάστηση του δημιουργεί φυσική ομορφιά στον χώρο. Κύριο χαρακτηριστικό οι ρομαντικοί ελαιώνες που φιλοξενούν τις δεξιώσεις. Αξίζει να αναφερθούμε και στην ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση και προσοχή που οι άνθρωποι του κτήματος δίνουν στις βιώσιμες πρακτικές για τη προστασία του περιβάλλοντος

ktima velli dentra

Το μέρος φαντάζει σαν να μπαίνεις σε ένα ιδιωτικό χωριό. Είναι φτιαγμένο με μεράκι, αγάπη και σεβασμό για την φύση, από ανθρώπους που εκεί είναι το σπίτι τους, αφού από το 1969 ήταν εξοχική κατοικία και ησυχαστήριο της οικογένειας. Εκδηλώσεις ξεκινάνε να φιλοξενούν από το 2000 και αυτά τα 24 χρόνια έχουν αγκαλιάσει πλήθος όμορφων οικογενειακών στιγμών.

Ανάμεσα στα ποικίλα φυτά, στα σπάνια είδη πουλιών, στα πολύχρωμα λουλούδια και τις καλαίσθητες μοναστηριακές λεπτομέρειες ξεδιπλώνονται 3 αυτόνομοι χώροι εκδηλώσεων για να επιλέξεις τον κατάλληλο για σένα: Ο Poolside Velli είναι ο μεγάλος χώρος στην πισίνα, όπου θα φιλοξενήσει την ανοιχτή εκδήλωση που επιθυμείς. Εκεί το πράσινο με το υδάτινο στοιχείο δημιουργούν απόλυτα ονειρεμένη ατμόσφαιρα, πλάι στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου με καμπάνα της πλώρης παλιού βαποριού της οικογένειας που μετακινούσε προσκυνητές στους Αγίους Τόπους τα παλιά χρόνια. Ο χώρος διαθέτει κλειστή αίθουσα και έτσι κάποια ξαφνική ανατροπή του καιρού δεν θα χαλάσει την όμορφη εκδήλωσή σου. Ο Prive Velli είναι κατάλληλος για σένα που αγαπάς πιο μαζεμένα αλλά αισθητικά άρτια γεγονότα. Καταμεσής του ελαιώνα θα στηθεί το τέλειο σκηνικό ενός ρομαντικού δείπνου σα να βρίσκεσαι σε πλατεία χωριού και ο γάμος ή και βάπτιση σου γίνεται στο πετρόχτιστο παρεκκλήσι της Παναγίτσας που είναι σκεπασμένο από ένα τεράστιο πεύκο. Ο χώρος καλύπτεται με ηλεκτρική τέντα και έτσι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Για τις χειμερινές σου δε εκδηλώσεις, το κτήμα διαθέτει το Chalet Velli, όπου μπορείς να γιορτάσεις έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο ή και βάπτιση.

Chalet Velli

Στο κτήμα υπάρχουν και ξενώνες που θα φιλοξενήσουν τη νεοσύστατη οικογένεια και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και ολοήμερη δέσμευσή τους. Θα απολαύσεις υπέροχες στιγμές και αν θελήσεις να αξιοποιησεις την πισίνα, θα νιώσεις ασφαλής καθώς υπάρχει και ναυαγοσώστης.

ktima velli pisina

Στο πλαίσιο των παροχών μπορείς να επωφεληθείς από υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, όπως είναι: Dj, παρκαδόροι, πολλές επιλογές σε menu catering με δωρεάν γευστικές δοκιμές πριν καταλήξεις.

Ακόμα στο κτήμα θα βρείτε Golfcar για ακόμα πιο ευχάριστες μετακινήσεις και σίγουρα αν το θελήσεις μπορείς να αξιοποιήσεις και το γήπεδο τένις!

Το κτήμα Βέλλη θα λέγαμε πως εστιάζει σε 2 κεντρικούς πυλώνες. Αυτό της δημιουργίας απόλυτης χαράς και θετικών συναισθημάτων αλλά και του αισθήματος ασφάλειας κατά τη διεξαγωγή της εκδηλώσεως σας. Συνεπώς, απολαμβάνεις στην κυριολεξία μοναδικές στιγμές χωρίς άγχος για τις λεπτομέρειες.

Οποιες κι αν είναι οι επιθυμίες σου για τη μεγάλη μέρα, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί τους για να λάβεις μία πρόταση ειδικά διαμορφωμένη για εσένα. Το μαγικό ταξίδι ξεκινά εδώ!

Κτήμα Βελλή

 

Info

Διεύθυνση: Πυθαγόρα 58, Αγία Μαρίνα, Κορωπί, 19400.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 6943272354, 2109670497

EMAIL: info@ktimavelli.gr   

SITE: www.ktimavelli.gr 

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/ktimavelli/

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice