45 χρόνια Παλαμαϊκή: Λευκά είδη για ξεχωριστές στιγμές

Συλλογές με μονόχρωμα και εμπριμέ σχέδια για κάθε περίσταση

Παλαμαϊκή Α.Ε.: 45 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο των λευκών ειδών, προσφέροντας προϊόντα σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό

Η Παλαμαϊκή δεν είναι ένα τυχαίο brand στο χώρο των λευκών ειδών. Πιθανότατα σε πολλούς από εμάς υπάρχει στα βάθη της παιδικής μνήμης κάποια ενθουσιώδης φωνή από ανοίγματα δώρων γάμου σε κάποιο οικογενειακό σπίτι που έλεγε «Α, αυτό είναι από την Παλαμαϊκή!» και στη συνέχεια η εικόνα ενός υπέροχου βαμβακερού σεντονιού να απλώνεται ξαφνικά και οι παρευρισκόμενοι να το επεξεργάζονται με θαυμασμό. Μία ανάμνηση που δεν θα πάψει για πολλά χρόνια να υπάρχει και να μεταφέρεται από γενια σε γενιά, μια και αυτό το ελληνικό brand μετράει ήδη 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Παραμένει ακόμα η οικογενειακή εταιρεία που κρατάει ψηλά τον πήχη της ποιότητας -και όπως λένε οι άνθρωποι της- αυτό που επιθυμούν είναι να κάνουν τους πελάτες να χαμογελούν με ικανοποίηση.

Παλαμαϊκή: Λευκά είδη που συνοδεύουν τις στιγμές μας

Διαθέτουν τεράστια γκάμα λευκών ειδών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ιματισμού ενός σπιτιού: υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, βρεφικό και παιδικό δωμάτιο. Στις συλλογές που ανανεώνονται δύο φορές τον χρόνο θα ανακαλύψετε μονόχρωμα και ιδιαίτερα εμπριμέ σχέδια, για τα οποία και φημίζονται. Μέχρι και είδη με τα σήματα των μεγάλων αθλητικών ομάδων σχεδιάζουν!  Όλα δημιουργούνται από το δικό τους σχεδιαστικό τμήμα. Η αντοχή των ειδών είναι εντυπωσιακή και ό,τι αποκτήσετε θα το έχετε για μια ζωή - διαβάστε κάποια στιγμή τις ετικέτες των σεντονιών που πήρατε φεύγοντας από το πατρικό σας και θα καταλάβετε.

Παλαμαϊκή: Δώρα για γάμους και βαφτίσεις

Παλαμαϊκή: Λευκά είδη που συνοδεύουν τις στιγμές μας

Η ποικιλία προϊόντων της εταιρίας συμπληρώνεται από μία ειδική νυφική συλλογή, ώστε αν θέλετε να τηρήσετε το έθιμο του κρεβατιού, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία. Ως ελληνική εταιρεία γνωρίζει καλά πόση αξία έχει το value for money σήμερα. Ακόμα και αν αναζητάτε το κατάλληλο δώρο για τους γάμους και τις βαπτίσεις του καλοκαιριού, μάλλον και στην περίπτωση αυτή, η Παλαμαϊκή είναι ο ιδανικός προορισμός. Μονόχρωμα σετ βαμβακοσατέν σεντονιών ή πετσετών για το μπάνιο, λεπτό κάλυμμα για το κρεβάτι ή κουβερλι είναι τα δώρα που παραδοσιακά εκτιμώνται από το ζευγάρι, κυρίως όταν πρόκειται για ποιότητα Παλαμαϊκή.

Παλαμαϊκή: Λευκά είδη που συνοδεύουν τις στιγμές μας
Παλαμαϊκή: Λευκά είδη που συνοδεύουν τις στιγμές μας

Αλλά και για την βάπτιση θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές. Ανάμεσά τους πετσέτες για το μπανιο με παιχνιδιάρικα κεντήματα, τα οποία συνδυάζονται όμορφα και με τα σεντόνια. Θα ανακαλύψετε όμως και σετ σαλιάρες, καλτσάκια, κουβερτάκια σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με περιποιημένες συσκευασίες που θα κάνουν το το δώρο ακόμα πιο ξεχωριστό. Ειδικά στον τομέα της συσκευασίας, στην Παλαμαϊκή δίνουν προτεραιότητα σε οικολογικές επιλογές, όπως το χαρτί και τα υφασμάτινα πουγκιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση των σεντονιών και όχι μόνο.

Παλαμαϊκή: Λευκά είδη που συνοδεύουν τις στιγμές μας
Παλαμαϊκή: Λευκά είδη που συνοδεύουν τις στιγμές μας
Παλαμαϊκή: Λευκά είδη που συνοδεύουν τις στιγμές μας

Αν αναζητάτε περισσότερες ιδέες, μπορείτε να εξερευνήσετε το e-shop της εταιρίας, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τα φυσικά καταστήματα Παλαμαϊκής στην Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103455101

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice