LE FIL PHOTOGRAPHY: Το φωτορεπορτάζ της μεγάλης σου στιγμής

Ο Ανδρέας Λυκάκης είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται με τον φακό, την ψυχή και το μεράκι του πίσω από το LE FIL

LE FIL PHOTOGRAPHY: οι καλύτερες φωτογραφίσεις για τις μεγάλες σου στιγμές 

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει και ένα από τα σημαντικότερα που σίγουρα έχεις στη λίστα σου είναι η φωτογραφία και το βίντεο του γάμου ή της βάπτισης. Γιατί τι θα ήταν οι μεγάλες μας στιγμές σε αυτή τη ζωή εάν δεν μπορούσαμε να τις κρατήσουμε με κάποιον τρόπο ζωντανές στη μνήμη μας και με τη βοήθεια της τεχνολογίας; Και μπορεί σήμερα αυτή η τεχνολογία να μας επιτρέπει να ερασιτεχνούμε απαθανατίζοντας με ένα κινητό τα πάντα, ωστόσο σε αυτές τις εκδηλώσεις που ούτως ή άλλως έχουν μία κινηματογραφική essence και θέλουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα σε όλα, ο επαγγελματίας είναι το ζητούμενο. Ο Ανδρέας Λυκάκης, ο άνθρωπος που βρίσκεται με τον φακό, την ψυχή και το μεράκι του πίσω από το LE FIL, είναι ένας από τους πιο έμπειρους φωτογράφους που εδώ και πάνω από 10 χρόνια ασχολείται με πάθος - άλλωστε Fil = Fall in Love with photography - για να μπορείς να έχεις το υπέροχο άλμπουμ σου, στο οποίο θα ανατρέχεις κάθε τόσο για να συγκινείσαι απολαμβάνοντας ξανά τις όμορφες στιγμές σου. 

Με οπτική σύγχρονη minimal και φωτορεπορταζιακή πιάνει με τον φάκο του τα χαμόγελα, τα δάκρυα συγκίνησης, τις αγκαλιές και τις μικρές εκείνες στιγμές του αθώου αυθορμητισμού που χαρακτηρίζουν τα μεγάλα γεγονότα των μικρών μας κοινοτήτων σε έναν γάμο και σε μία βάπτιση. Με αίσθηση κινηματογραφική και σεβασμό στην κλασική φωτογραφία θα απολαύσετε μαζί του όλο το σετ των καθιερωμένων φωτογραφιών μετά το μυστήριο ή την τελετή. Και όταν θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα θα ανακαλύψετε τη δική σας ιστορία σε εικόνες να ξεδιπλώνεται με όμορφο τρόπο γιατί η έμπνευση είναι ακριβώς αυτά τα μικρά μεγάλα γεγονότα της ζωής. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει το LE FIL είναι και η βιντεογράφηση. Ο Ανδρέας και οι εξίσου έμπειροι συνεργάτες του δουλεύουν με τεχνολογία αιχμής και έτσι το αποτέλεσμα είναι και από αυτή την άποψη - πέρα από την καλλιτεχνική - εγγυημένα εξαιρετικό. 

Δεν έχετε παρά να ρίξετε μερικές ματιές στο portfolio και να επικοινωνήσετε για να ζητήσετε μία ολοκληρωμένη προσφορά, είτε βρίσκεστε στην Αθήνα είτε στην επαρχία είτε ακόμα κι αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε την τελετή στο εξωτερικό - λατρεύουν και τα ταξίδια άλλωστε όπως και τη φωτογραφία! 

Info
+30 210 32 19 705, +30 693 64 84 010, email, Instagram, Facebook