Επιλέγουμε Joy Tours για ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι

Αξέχαστες γαμήλιες περιπέτειες για αναμνήσεις μιας ζωής

Joy Tours: To πρακτορείο ταξιδιών οργανώνει γαμήλια ταξίδια σε μαγικούς προορισμούς 

Ένα γαμήλιο ταξίδι δεν σημαίνει απαραίτητα ξεκούραση σε μια παραλία όλη μέρα. Οι νεόνυμφοι τη σημερινή εποχή αναζητούν το τέλειο μείγμα περιπέτειας και χαλάρωσης, μία εκδρομή ειδικά σχεδιασμένη στα μέτρα και τις προτιμήσεις τους. Θέλουν ένα ταξίδι εμπειριών, και όχι μία επαναλαμβανόμενη εικόνα ενός παραδεισένιου τοπίου. Έναν αρμονικό συνδυασμό εικόνων από τους πανύψηλους ουρανοξύστες των δημοφιλέστερων πόλεων του πλανήτη, από την αδάμαστη άγρια φύση των τοπίων ενός σαφάρι, και την παλλόμενη ενέργεια των πρωτευουσών της διασκέδασης, όλα μαζί μπορούν να περιλαμβάνονται στο ίδιο ταξίδι. Πείτε το «ναι» σε μια αξέχαστη περιπέτεια, σε ένα γαμήλιο ταξίδι που ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Ντουμπάι και Μαλδίβες: Εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά τη γαλήνη

Για τους νεόνυμφους που αναζητούν μια ισορροπία μεταξύ χλιδής και ηρεμίας, το Ντουμπάι και οι Μαλδίβες προσφέρουν την απόλυτη απόδραση. Ξεκινήστε το ταξίδι σας ανάμεσα στους αστραφτερούς ουρανοξύστες και τα πολυσύχναστα σουκ του Ντουμπάι, όπου μπορείτε να απολαύσετε γεύματα παγκόσμιας κλάσης, σαφάρι στην έρημο και αρχιτεκτονική που προκαλεί δέος. Το Μπουρτζ Χαλίφα, το Μπουρτζ Αλ Αράμπ, το Miracle Gardens και το Μουσείο του Μέλλοντος δεν είναι λίγα μόνο από τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσετε στο ταξίδι στο Ντουμπάι. Στη συνέχεια, χαλαρώστε στον απομονωμένο παράδεισο των Μαλδιβών, όπου σας περιμένουν κρυστάλλινα νερά και παρθένες παραλίες. Βουτήξτε στον ζωντανό υποβρύχιο κόσμο, χαλαρώστε σε βίλες πάνω από τη θάλασσα και πιείτε στην υγειά του έρωτά σας κάτω από τον έναστρο ουρανό. Τα υπερπολυτελή resort των Μαλδιβών προσφέρουν αμέτρητες θαλάσσιες δραστηριότητες, μπαρ και εστιατόρια για να γεμίσετε τη μέσα σας.

Ντουμπάι
Μαλδίβες

Μπαλί και Σιγκαπούρη: Συνδυασμός Πολιτισμού και Σύγχρονης Ζωής

Αγκαλιάστε τον τέλειο συνδυασμό πολιτισμού και σύγχρονης ζωής στο γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί και τη Σιγκαπούρη. Ξεκινήστε την περιπέτειά σας από το Μπαλί, όπου οι καταπράσινες πεδιάδες ρυζιού, οι αρχαίοι ναοί και οι ζωντανές αγορές σας καλούν σε εξερεύνηση. Βυθιστείτε στην πλούσια κληρονομιά του νησιού, αφεθείτε σε αναζωογονητικές θεραπείες σπα και απολαύστε τη νόστιμη μπαλινέζικη κουζίνα. Επόμενη στάση η δυναμική Σιγκαπούρη, όπου οι φουτουριστικοί ουρανοξύστες και οι καταπράσινοι χώροι δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό. Εξερευνήστε τις πολυσύχναστες αγορές του δρόμου, ξεκινήστε συναρπαστικά νυχτερινά σαφάρι και βυθιστείτε στο ζωντανό πολιτιστικό μωσαϊκό αυτού του κοσμοπολίτικου διαμαντιού. Δείτε από κοντά μερικά από τα πιο εμβληματικά και πολυφωτογραφημένα σημεία της πόλης, όπως το Gardens By the Bay και το κτήριο Marina Bay Sands, με την εκπληκτική infinity πισίνα στην κορυφή του, η θέα από την οποία είναι μαγική. Τα φαντασμαγορικά σόου της πόλης δεν μπορούν να λείπουν από κανένα ταξίδι στη Σιγκαπούρη, ενώ οι λάτρεις των αυτοκινήτων μπορούν να παρακολουθήσουν και αγώνα Formula 1, καθώς η πίστα είναι μέσα στην πόλη!

Μπαλί
Μπαλί
Σιγκαπούρη

Τανζανία και Ζανζιβάρη: Περιπέτειες σαφάρι και νησιωτικός αέρας

Για τους νεόνυμφους που αναζητούν περιπέτεια μακριά από την πεπατημένη, η Τανζανία και η Ζανζιβάρη προσφέρουν ένα μοναδικό στο είδος του μείγμα περιπέτειας σαφάρι και νησιωτικού αέρα. Ξεκινήστε το ταξίδι σας με ένα αξέχαστο σαφάρι στα εμβληματικά εθνικά πάρκα της Τανζανίας, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μεγαλοπρεπή Big Five στο φυσικό τους περιβάλλον. Στη συνέχεια, χαλαρώστε στις παρθένες παραλίες της Ζανζιβάρης, όπου τα γαλαζοπράσινα νερά και οι φοίνικες που λικνίζονται δημιουργούν το απόλυτο ρομαντικό σκηνικό. Εξερευνήστε την έντονη θαλάσσια ζωή, περιπλανηθείτε στην ιστορική Πέτρινη Πόλη και απολαύστε τις γεύσεις της κουζίνας της Ζανζιβάρης για ένα γαμήλιο ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Τανζανία
Ζανζιβάρη

Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο και Χαβάη: Η απόλυτη περιπέτεια της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ

Ξεκινήστε την απόλυτη περιπέτεια της Δυτικής Ακτής με ένα γαμήλιο ταξίδι στο Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και τη Χαβάη. Ξεκινήστε την απόδρασή σας από την εκθαμβωτική πόλη της ψυχαγωγίας και των καζίνο, το γνωστό Λας Βέγκας, όπου σας περιμένει διασκέδαση όλο το εικοσιτετράωρο και εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης. Στη συνέχεια, απογειωθείτε για τη λάμψη και τη γοητεία του Λος Άντζελες, όπου μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος του Walk of Fame, να φωτογραφίσετε από κοντά το σήμα του Hollywood και να απολαύσετε τον ήλιο σε απέραντες παραλίες, κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού Ωκεανού, που έχουμε δει και λατρέψει αμέτρητες φορές στις Χολιγουντιανές ταινίες, ως και το φημισμένο Μάλιμπου.  Ειδική αναφορά χρειάζονται τα κινηματογραφικά στούντιο της Universal, όπου μικροί και μεγάλοι θαυμάζουν από κοντά σκηνικά από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών και βόλτες με τραινάκια που κόβουν την ανάσα. Στη συνέχεια, ταξιδέψτε βόρεια στην εκλεκτική γοητεία του Σαν Φρανσίσκο, όπου το παραδοσιακό τραμ – σήμα κατατεθέν της πόλης – διασχίζει το κέντρο και τα ιστορικά ορόσημα που σας καλούν σε εξερεύνηση. Στο τέλος του ταξιδίου, έχοντας ζήσει εμπειρίες κι έχοντας γεμίσει εικόνες εξερεύνησης των Δυτικών ΗΠΑ, χαλαρώστε στον τροπικό παράδεισο της Χαβάης. Στο μοναδικό τελείωμα του γαμήλιου ταξιδίου σας στον τροπικό αυτό παράδεισο μπορείτε να σερφάρετε στα κύματα, να κάνετε πεζοπορία σε ηφαιστειακά τοπία και να ζήσετε το πνεύμα του «αλόχα» σε όλο του το μεγαλείο.

Las Vegas
Los Angeles
Σαν Φρανσίσκο
Χαβάη

Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και κρουαζιέρα στις Μπαχάμες: Κομψότητα Ανατολικής Ακτής και Νησιωτικές Αποδράσεις

Ζήστε την κομψότητα της Ανατολικής Ακτής και τις νησιωτικές αποδράσεις σε ένα γαμήλιο ταξίδι μέσω της Νέας Υόρκης, του Μαϊάμι και μιας κρουαζιέρας στις Μπαχάμες. Ξεκινήστε την περιπέτειά σας στη ζωντανή μητρόπολη της Νέας Υόρκης, όπου σας περιμένουν εμβληματικά αξιοθέατα, μουσεία παγκόσμιας κλάσης και παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ. Στη συνέχεια, απογειωθείτε στις ηλιόλουστες ακτές του Μαϊάμι, όπου συγκρούονται η αρχιτεκτονική Art Deco, η καυτή νυχτερινή ζωή και οι λατινικές γεύσεις. Τέλος, πλεύστε σε μια πολυτελή κρουαζιέρα στις Μπαχάμες, όπου μπορείτε να κάνετε περιήγηση σε νησιά ανάμεσα σε γαλαζοπράσινα νερά, να χαλαρώσετε σε παρθένες παραλίες και να απολαύσετε γκουρμέ γεύματα και ψυχαγωγία στον πλωτό σας παράδεισο. Οι all inclusive παροχές του κρουαζιερόπλοιου περιλαμβάνουν δεκάδες εστιατόρια και καφετέριες, παραστάσεις επιπέδου Broadway, ice skating, standup comedy και aqua shows για να απολαύσετε τον χρόνο σας ενώ πλω.

Νέα Υόρκη

Το γαμήλιο ταξίδι σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σας και αξίζει να είναι κάτι το μοναδικό. Γιατί, λοιπόν, να συμβιβαστείτε με τα συνηθισμένα όταν μπορείτε να ζήσετε το εξαιρετικό; Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, αγκαλιάστε νέους πολιτισμούς και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. 

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, το Joy Tours εξειδικεύεται σε οργανωμένα -  ομαδικά, αλλά και ατομικά ταξίδια. Είναι ίσως το μοναδικό γραφείο που παρέχει την ευελιξία να συνδυάζει και τα δύο, προσφέροντας την ασφάλεια, αλλά και την ελευθερία που αναζητά ακόμα και ο πιο απαιτητικός ταξιδιώτης.

Μπαχάμες

 

Το Joy Tours είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο που εγγυάται τη δημιουργία αναμνήσεων που θα σας συντροφεύουν μία ζωή. Η εξειδικευμένη ομάδα του είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει εξατομικευμένες γαμήλιες εμπειρίες που ξεπερνούν τα πιο τρελά σας όνειρα. Από πολυτελή καταλύματα μέχρι συναρπαστικές εκδρομές, σε συνεργασία με το trip4u.gr, υπόσχονται να μετατρέψουν το όραμά σας σε πραγματικότητα. Έτσι, ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, κρατηθείτε από το χέρι και αφήστε την περιπέτεια να ξεκινήσει. Γιατί όταν επιλέγετε να ταξιδέψετε με το Joy Tours, κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για μαγεία και ρομαντισμό.

Η περιπέτεια του γαμήλιου ταξιδίου των ονείρων σας περιμένει. Είστε έτοιμοι να πείτε το «ναι» σε μια ζωή γεμάτη αξέχαστες αναμνήσεις; Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα και κάντε τα γαμήλια όνειρά σας πραγματικότητα. Άλλωστε, η αγάπη δεν έχει όρια, ούτε και το ταξίδι του μέλιτος.

Στην υγειά της αγάπης, του γέλιου και μιας ζωής γεμάτης περιπέτειες μαζί. Στην υγειά της ευτυχίας σας.