PELEANO WINE SPRITZERS: Η πιο δροσιστική απόλαυση για όλες τις στιγμές

Φυσικά συστατικά, χαμηλό αλκοόλ, λίγες θερμίδες και πολλές παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σ’ ένα ποτήρι

PELEANO, τα καλύτερα wine spritzers που δημιουργούν τα πιο γευστικά και fancy cocktail 

Η μεγάλη μέρα έφτασε και θα είναι όλοι εκεί για να σας δείξουν την αγάπη τους. Δείξτε τους κι εσείς τη δική σας απογειώνοντας τη γιορτή με Peleano wine spritzers.

Η ιστορία του brand είναι εντυπωσιακή, όπως και τα προϊόντα του. Γεννήθηκε από την πρωτοποριακή ιδέα της δημιουργίας sparkling ποτών με χαμηλόβαθμο αλκοόλ, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικές ποικιλίες κρασιού από επιλεγμένους αμπελώνες. Και τα κατάφερε, έχοντας πλέον καθιερωθεί ως καινοτόμος επιχείρηση στον χώρο του wine beverage. Ανάλαφρα και δροσιστικά τα ποτά Peleano θα συνοδεύσουν τέλεια με τις παιχνιδιάρικες φυσαλίδες τους τη γαμήλια δεξίωση ή το πάρτι της βάπτισης. 

Το Peleano lime από 100% μοσχάτο, περιέχει φυσικά αρώματα και lime. Είναι bubbly, είναι ελαφρύ και σερβίρεται παγωμένο, συνοδεύοντας τέλεια τα ορεκτικά που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, όπως επίσης και τον μπουφέ με finger food.

PELEANO Lime

Το Peleano rose παράγεται από 100% μοσχοφίλερο Μαντινείας με φυσικά αρώματα τριαντάφυλλου και αποτελεί την πιο δροσιστική πρόταση για aperitif. Θα εντυπωσιάσει και ως συνοδευτικό γλυκού και small bites.

PELEANO Rose

Το Peleano mastiha από σαββατιανό κρασί με μαστιχέλαιο από τη Χίο μπορείτε να το προσφέρετε μόνο του ως aperitif ή να αποτελέσει το τέλειο digestive χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του μαστιχέλαιου.

Peleano mastiha

Το καθένα μοναδικά απολαυστικό, αποτελεί επίσης εξαιρετική βάση για τη δημιουργία πρωτότυπων cocktails που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας. Από ιδανικό welcome drink ως έμπνευση για δροσιστικά cocktails, τα καινοτόμα ποτά Peleano είναι η απόλυτη bubbly επιλογή. Και για να μετράτε χαμόγελα κι όχι θερμίδες, παράγονται σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις για υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής, οπότε κάθε ποτήρι αντιστοιχεί σε μόλις 80 θερμίδες. Θα τα αναγνωρίσετε αμέσως από τα κομψά μπουκάλια εξαιρετικής αισθητικής.  Κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη (750ml και250ml) με εξίσου καλλιτεχνικό design. Η φιάλη των 750ml διαθέτει έξτρα πώμα ασφαλείας που εξασφαλίζει την απόλαυση μέχρι την τελευταία φυσαλίδα και η ατομική φιάλη των 250ml είναι ό,τι πρέπει για άμεση κατανάλωση στο πάρτι.

Peleano Wine Spritzers

Απολαύστε τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας συντροφιά με φυσαλίδες δροσιάς!

Info
EmailSite, Instagram, Facebook