H Vogue οραματίζεται τη ντουλάπας της Περιστέρας Μπαζιάνα

Τι πρέπει να φοράει η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας σύμφωνα με την αμερικάνικη βίβλο της μόδας

Η είδηση του «Έλληνα Τσε Γκεβάρα» έκανε το γύρο του κόσμου στο διεθνή τύπο με περίπου 740 ξένους δημοσιογράφους να επισκέπτονται τη χώρα μας για να δουν από κοντά το νέο αριστερό πρωθυπουργό που θέλει να αλλάξει την Ευρώπη. Η παγκόσμια προσοχή έχει στραφεί και στην επί 23 χρόνια σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα. Η αμερικάνικη Vogue προτείνει σε ένα εκτενές αφιέρωμα με τίτλο «Τι πρέπει να φοράει η Νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας» μερικά σύνολα για να φρεσκάρει τη ντουλάπα της.

Ο συντάκτης μόδας Edward Barsamian γράφει: «Ένα νέο αντιμνημονιακό κόμμα κυβερνάει στην Ελλάδα υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, με τη γνωστή παροιμία να αναφέρει ότι “πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα”. Η νέα “πρώτη κυρία” της Ελλάδας, η Περιστέρα Μπαζιάνα, γνωστή ως Μπέτυ, συνοδεύει τον άρτι ορκισμένο νεαρότερο πρωθυπουργό σηματοδοτώντας μια αλλαγή σελίδας για τη χώρα. Οραματιζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα της γεμάτη επιλογές από λεπτεπίλεπτα ρούχα και αφού η ίδια εμφανίζεται να προτιμά “πλούσια” χρώματα και τολμηρά σχέδια, προτείνουμε συγκεκριμένα ενδύματα-κλειδιά από κολεξιόν για να φρεσκάρει την γκαρνταρόμπα της».

image

Alexander McQueen pre-fall 2015

Ένα στολισμένο βραδινό φόρεμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται επιδεικτικό


image

Balenciaga pre-fall 2015

Ένα κομψό κοστούμι σε αποχρώσεις του γκρι, που δίνει μια πινελιά Ελλάδας χάρη στη ζωγραφισμένη λωρίδα


image

Marni pre-fall 2015

Ένα διασκεδαστικό print με ρετρό αναφορές είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις


image

Mary Katrantzou pre-fall 2015

Νομίζουμε ότι η νέα Πρώτη Κυρία πρέπει οπωσδήποτε να υποστηρίξει τη συμπατριώτισσά της με αυτό το σύνολο με μακριά φούστα και κομψό ζιβάγκο


image

Prada pre-fall 2015

Το τέλειο παλτό για επίσημες εμφανίσεις εκτός συνόρων