Σχεδίασε τα αγαπημένα σου κοσμήματα και κέρδισε 1000€

Πάρε κι εσύ μέρος στο Δημιουργικό Διαγωνισμό Σχεδίου Κοσμήματος

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η ΚΚ Jewelry Lab διοργανώνει τον ανοιχτό διαγωνισμό σχεδίου κοσμήματος με τίτλο «Λαϊκή Τέχνη - Σύγχρονη Ματιά» και σου δίνει την ευκαιρία να αποδώσεις τη λαϊκή τέχνη με σύγχρονη αισθητική και αντίληψη σε μία σειρά κοσμημάτων, προσφέροντας σου παράλληλα την ευκαιρία να δεις τα σχέδια σου να μετατρέπονται σε αντικείμενα αλλά και χρηματικό έπαθλο ως επιβράβευση του ταλέντου σου.

Για να συμμετέχεις, θα πρέπει να παραδώσεις τρία σχέδια εκ των οποίων το ένα να είναι μενταγιόν με δημιουργικό κούμπωμα και τα άλλα δύο μία επιλογή μεταξύ δαχτυλιδιού, βραχιολιού και σκουλαρικιών.

Στόχος είναι μέσα από αυτό το διαγωνισμό κοσμήματος να αναδειχθεί η ανεξάντλητη έμπνευση που προσφέρει η ελληνική λαϊκή τέχνη και παράδοση, μετουσιωμένη σε μία σύγχρονη απόδοση κοσμημάτων, εκκινώντας ένα διάλογο ανάμεσα στο χθες και το σήμερα και αναδεικνύοντας το πώς η λαϊκή τέχνη παραμένει πάντα σύγχρονη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σχεδιαστές και σπουδαστές σχολών σχεδιασμού, που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με το σχέδιο, υποβάλλοντας τα σχέδιά τους στην τετραμελή επιτροπή, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkjewelrylab.com/contest. Η προθεσμία υποβολής των σχεδίων ορίζεται η 08/05/2015.

Ο νικητής που θα εκλεγεί από την κριτική επιτροπή, θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000€ ενώ τα σχέδιά του θα κατασκευαστούν και θα εκτίθενται στο showroom της εταιρείας.

image

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό δείτε εδώ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice