«Τα μαλλιά σου μιλάνε… για εσένα!»

Μπορεί ένας άγνωστος να καταλάβει τι ζωή κάνεις κοιτάζοντας μόνο τα μαλλιά σου;

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Θα πίστευες ποτέ ότι τα μαλλιά σου αποκαλύπτουν πράγματα για εσένα που δεν φανταζόσουν;
Η APIVITA θέλοντας να διαπιστώσει αν τα μαλλιά σου μιλάνε για εσένα οργάνωσε ένα πρωτοποριακό κοινωνικό πείραμα.

img_032.jpg
img_067.jpg

Το κοινωνικό πείραμα YourHairTalks/The Experiment αποδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι ακόμη και άγνωστοι μπορούν να καταλάβουν πολλά κοιτάζοντας μόνο τα μαλλιά σου και χωρίς να έχουν καμιά άλλη πληροφορία για εσένα!

Πώς έγινε αυτό;
Δημιουργώντας ένα ερωτηματολόγιο σε συνεργασία με τρεις ειδικούς: η Hair Expert Νικολέτα Φραδέλου, η Σύμβουλος Ευεξίας Αννίτα Ζάχου και η Κλινική Διαιτολόγος / Διατροφολόγος Μαρία Μπήτρου. Στη συνέχεια, απλοί καθημερινοί άνθρωποι απάντησαν στις ερωτήσεις κοιτάζοντας μόνο τα μαλλιά των γυναικών που πήραν μέρος στο πείραμα.

anita_zachou.jpg
maria_mpitrou.jpg
Κλινική Διαιτολόγος / Διατροφολόγος Μαρία Μπήτρου
nikoleta_fradelou.jpg
Hair Expert Νικολέτα Φραδέλου

Τα αποτελέσματα; Πειστικά. Η διαδικασία; Συναρπαστική! Και τώρα μπορείς να τη ζήσεις online κι εσύ στο www.yourhairtalks.gr/theexperiment.

img_071.jpg

Εκεί μπορείς να δεις το βίντεο με το πείραμα αλλά και να κάνεις το τεστ για να δεις τι λένε τα δικά σου μαλλιά για εσένα. Κάνοντας κι εσύ το τεστ και απαντώντας στο ίδιο ερωτηματολόγιο, θα πάρεις συμβουλές και θα ανακαλύψεις προϊόντα για μια ολιστική περιποίηση που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα μαλλιά σου να λένε αυτά που θες! Εμπιστεύσου τους ειδικούς και τη φυσική δύναμη της APIVITA.

Και επειδή τα καλά πράγματα δεν τα κρατάμε για τον εαυτό μας, μοιράσου το αποτέλεσμα του τεστ με τις τις φίλες και τους φίλους σου στο facebook, για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τη σειρά περιποίησης που ταιριάζει στα μαλλιά σου, καθώς και μία συνεδρία με τον ειδικό της APIVITA που θα επιλέξεις.

14.jpg
16.jpg
18.jpg

Η APIVITA, εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, προσπαθεί συνεχώς να βρει την πιο φυσική, ολιστική και αποτελεσματική λύση για κάθε ανάγκη των μαλλιών.

Οι εξατομικευμένες ανάγκες τόσο των μαλλιών όσο και του τριχωτού προσεγγίζονται ολιστικά. Κάθε προϊόν έχει πολλαπλές δράσεις και για κάθε ανάγκη υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση με προϊόντα που δεν σταματούν στο σαμπουάν.

005.jpg

Με τρία απλά βήματα, πριν, κατά και μετά το λούσιμο και με το σωστό συνδυασμό των προϊόντων, η APIVITA έχει τη λύση για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο επίμονων προβλημάτων, όπως η ξηροδερμία, η λιπαρή πιτυρίδα, η τριχόπτωση, η αφυδάτωση, η λιπαρότητα, τα αδύναμα μαλλιά ή το ευαίσθητο τριχωτό.

008.jpg

Η APIVITA καινοτομεί και αναπτύσσει στα δικά της εργαστήρια μοναδικά δραστικά συστατικά, η αποτελεσματικότητα των οποίων τεκμηριώνεται από κλινικές μελέτες. Το μοναδικό σύμπλοκο HIPPOPHAE TONIC COMPLEX, μια «υπερτροφή» για τα μαλλιά, με 9 κλινικές μελέτες, έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον κύκλο ζωής της τρίχας. Το αποκλειστικό φυτικό, συνεργιστικό σύμπλοκο APISHIELD HS προστατεύει τη βιοχλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, ενισχύει την άμυνα των μαλλιών ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος (ρύπανση, styling), ενώ αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα. Το εκχύλισμα βιολογικής πρόπολης εξυγιαίνει το τριχωτό, προσφέροντας στοχευμένη αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε παθογόνους οργανισμούς που σχετίζονται με τις παθήσεις των μαλλιών. Επίσης, αντικαθιστούμε το νερό με βιολογικό έγχυμα από τσάι του βουνού και δενδρολίβανο, που προσδίδει στα προϊόντα τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ταυτόχρονα, όλες οι συνθέσεις των προϊόντων είναι εμπλουτισμένες με αιθέρια έλαια, που ενισχύουν τη δράση τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη διάθεση και τον ψυχισμό. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice