Υποδεχόμαστε την άνοιξη με νέες τάσεις

Σχέδια, λεπτά υφάσματα και πολλά χρώματα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Frower Bloom. Τα πιο αντιπροσωπευτικά σχέδια της Springfield: τα λουλούδια. Λουλούδια και τόνοι του μπλε και του λευκού κυριαρχούν σε μία σειρά από φωτεινά χρώματα με επίκεντρο τα φορέματα, τα κιμονό και τα blazers. H άνοιξη μπαίνει στην ντουλάπα σας!

1.jpg



Soft Garden. Φλοράλ σχέδια σε κίτρινες και ροζ αποχρώσεις με μαύρο φόντο. Φορέματα, φούστες και bomber jackets συνδυάζονται με μαύρο τζιν και ροζ μπλούζες. Τα υποδήματα και τα αξεσουάρ υιοθετούν επίσης μία χρωματική νότα ροζ αποχρώσεων.

2.jpg



Tropical Safari. Ήλιος, φοίνικες και θάλασσα. Ποιος μπορεί να αντισταθεί; Τropical σχέδια σε φυσικές και μπεζ αποχρώσεις εμφανίζονται σε ρούχα όπως φορέματα και ολόσωμες φόρμες τα οποία σε συνδυασμό με ένα τζιν κομμάτι αποτελούν το ιδανικό outfit για χαλαρές στιγμές.

3.jpg



Daily Smart. Για μια ακόμη σεζόν οι νέες τάσεις της Springfield φέρνουν τις καθημερινές και έξυπνες επιλογές σας. Μακριές φούστες καπαρντίνες και παντελόνια αναμειγνύονται με ριγέ σχέδια, λινό και σουέντ. Όπως πάντα, δημιουργούν ένα επίσημο look με μια casual νότα.

4.jpg



Sailor. Εμπνευσμένο από τo ναυτικό στιλ, αυτή τη σεζόν το sailor trend επανέρχεται με χρώματα όπως μπλε, χακί και κίτρινο. Τζιν και ριγέ παντελόνια αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία.

m1.jpg



Earth Power. Ο κόσμος του ethnic και η αστική ατμόσφαιρα συναντιούνται. Τόνοι όπως το ταμπά, εκρού ή μπεζ μπλέκονται με το ναυτικό μπλε ή το σκοτεινό κερασί, δίνοντας στα ρούχα έναν ρουστίκ χαρακτήρα.

m2.jpg



Neat Lines. Σύγχρονες γραμμές με το χαρακτηριστικό DNA του Springfield. Αυτή η εποχή φέρνει νέα outfits συνδυάζοντας κοντομάνικα πουκάμισα και μπλουζάκια με επίσημα παντελόνια. Οι πρώτες βερμούδες κάνουν την εμφάνισή τους και τα κυριότερα χρώματα είναι το ροδακινί και το γαλάζιο.

m3.jpg



Daily Smart. Σε μπλε, γκρι και ροζ αποχρώσεις το daily smart φτάνει με νέες τάσεις αυτή τη σεζόν. Ελαφριά υφάσματα σε σετ από blazers & παντελόνια, blazers πάνω από πουλόβερ και σουέντ σακάκια είναι μόνο μερικά από τα κύρια στοιχεία των νέων αντρικών συνόλων Springfield για τη δουλειά… και όχι μόνο!

m4.jpg



Springfield│ As you live
To brand Springfield δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1988 και δραστηριοποιείται στον τομέα της νεανικής, αντρικής ένδυσης και υπόδησης. Το 2006 επεκτείνεται στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό παρουσιάζοντας συλλογές ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ που απευθύνονται στη σύγχρονη νεαρή γυναίκα. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του ηγετικού ομίλου στην βιομηχανία της μόδας. Σήμερα, το brand Springfield έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης διατηρώντας πάνω από 941 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες.

Springfield Store: Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου, Χαλάνδρι, Facebook, Ιnstagram.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice