Καλλυντικά Inalia και Βίκυ Καγιά υπογράφουν «συμβόλαιο ομορφιάς»

Μια νέα σειρά φυσικών καλλυντικών δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Inalia και Βίκυ Καγιά: Τα φυσικά καλλυντικά της Power Health επιλέγουν ως πρόσωπο της καμπάνιας το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Μια νέα σειρά φυσικών καλλυντικών δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς, αναδεικνύοντας με τον πιο φυσικό τρόπο τη μοναδική λάμψη της επιδερμίδας. Η σειρά Inalia της Power Health αποτελείται από πραγματικά φυτικά και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα της κρητικής γης και βιταμίνες. Τα ποσοστά φυσικότητας των καλλυντικών Inalia ξεπερνούν το 91% και η αποτελεσματικότητά τους έχει πιστοποιηθεί από κλινικές μελέτες.

Η Power Health διαγράφοντας μια πετυχημένη πορεία στο χώρο των προϊόντων υγείας, κάνει στροφή και στον τομέα της κοσμετολογίας. Συγκεκριμένα, κάνει στροφή 25°Α δημιουργώντας την Inalia, μια καινοτόμα σειρά φυσικών καλλυντικών. Στις συντεταγμένες 25° 16' Ανατολικά της Κρήτης, βρίσκεται το γεωγραφικό σημείο όπου συλλέγει και επεξεργάζεται εξαιρετικής ποιότητας εκχυλίσματα από το φυσικό πλούτο της ελληνικής κρητικής γης.

Η Inalia αποτελεί ένα καινοτόμο πάντρεμα παράδοσης και τεχνογνωσίας, καθώς καταφέρνει να ενώσει τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων της πλούσιας κρητικής γης με το Rejuvial Vitamins™, ένα καινοτόμο σύμπλοκο των βιταμινών D3, E και C με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου και συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου.

Η Βίκυ Καγιά είναι το πρόσωπο που έχει επιλεχθεί να πρωταγωνιστήσει στη διαφημιστική καμπάνια της σειράς Inalia. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εκπροσωπώ μια σειρά καλλυντικών που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μου. Για μένα, η φυσικότητα, η αποτελεσματικότητα και η ελληνικότητα αποτελούν τρεις βασικές προϋποθέσεις για την επιλογή των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας μου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice