Clogs, νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 202
Clogs ©Mara Verikaki
LOOK News

Δείτε τα νέα μοντέλα Clogs, τα πιο άνετα "ugly" παπούτσια

Λειτουργικά και καθόλου βαρετά, πρόκειται για versatile παπούτσια που μπορούν να φορεθούν καθημερινά

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τα Clogs παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Τα παπούτσια που λατρεύουν οι fashionistas ανά την υφήλιο γνωστά και ως "ugly shoes".

Clogs Are Back & Here to Stay
Καθώς η καταναλωτική συμπεριφορά στρέφεται προς την άνεση και την ευκολία, διεθνείς πασαρέλες γεμίζουν με την πιο «άκομψη» και ταυτόχρονα extra fashionable και πολυσυζητημένη στα πηγαδάκια των fashion weeks τάση. Τα γνωστά σε όλους Clogs εδώ και δεκαετίες έχουν εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές. Ειδικά φέτος οι υποστηρικτές των I Love Sandals προτείνουν μια νέα casual chic συλλογή φτιαγμένη στο χέρι από γυαλιστερά φυσικά δέρματα ή ponyskin, σε κίτρινο, tabac, λευκό και μαύρο, με περιφερειακά τρουκ να στηρίζουν αλλά και να διακοσμούν όλα τα μοντέλα τους. Η δημιουργία τους είναι πραγματική τέχνη και η αξία τους διαχρονική, μιας και ξεκινάει από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 και κρατάει έως και σήμερα.

clogs

A chunky, clunky "ugly shoe" trend
Η collection είναι minimal και τα Clogs είναι εντυπωσιακά άνετα, γι' αυτό και έχουν φανατικό κοινό σε όλες τις ηλικίες. 

Clogs

Καμιά τάση δε φορέθηκε και δε φωτογραφήθηκε περισσότερο τα τελευταία χρόνια όσο τα χοντροκομμένα παπούτσια, γνωστά και ως "ugly shoes". Σε αυτά ανήκει αδιαμφισβήτητα και το παπούτσι που λατρεύουν οι fashionistas ανά την υφήλιο: τα Clogs. 

Clogs

Το instagram δεν έχει τυχαία κατακλυστεί από it fashion girls που σετάρουν με μαεστρία τα αγαπημένα τους Clogs με ό,τι βάζει ο νους. Λειτουργικά και καθόλου βαρετά, πρόκειται για versatile παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε καθημερινά, με το αγαπημένο σας τζιν και ένα άσπρο πουκάμισο, με κοτλέ, καρό ή φλοράλ παντελόνι/φούστα ή το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα.

Βρείτε όλα τα clogs, καθώς και όλη μας την collection για το καλοκαίρι του 2021 μέσα από το ilovesandals.eu/product-category/collection/clogs/ και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice