Νέο Swatch BIG BOLD BIOCERAMIC από πλαστικό βιολογικής προέλευσης

Δυνατό και ανθεκτικό αλλά παράλληλα με μια μεταξένια αίσθηση

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Swatch παρουσιάζει την πιο πρόσφατη καινοτομία της: το ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟ, τον μοναδικό συνδυασμό κεραμικού και βιολογικής προέλευσης πλαστικού.

Η Swatch παρουσιάζει την πιο πρόσφατη καινοτομία της: το ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟ. Μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των πρώτων Swatch που κατασκευάστηκαν από υλικά φυσικής προέλευσης τον Σεπτέμβρη του 2020, ήρθε η ώρα να υποδεχτείτε τον νέο και μοναδικό συνδυασμό κεραμικού και βιολογικής προέλευσης πλαστικού – κατασκευασμένο από τη Swatch.

Δύο τρίτα κεραμικό, ένα τρίτο πλαστικό βιολογικής προέλευσης, το ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟ είναι δυνατό και ανθεκτικό αλλά παράλληλα με μια μεταξένια αίσθηση - κρατά δηλαδή τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τους δύο κόσμους. Υπάρχει καλύτερη σειρά ρολογιών για να παρουσιάσει η μάρκα στον κόσμο το νέο αυτό υλικό από τα BIG BOLD;

SWATCH BIG BOLD 2021

Η κάσα του ρολογιού, διαμέτρου 47 mm, με βαθιά και αρχιτεκτονική δόμηση, παρέχει άπλετο χώρο ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα αγνά και εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά του ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟΥ στο έπακρο. Υπάρχουν πέντε χρώματα για να επιλέξετε: το μαύρο και το λευκό, κλασικά σχεδιαστικά statements, το γκρι που ψηφίστηκε «χρώμα της χρονιάς», το αισιόδοξο γαλάζιο και το απαλό αλλά δυναμικό ροζ.

Η συλλογή BIG BOLD σε ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟ βασίζεται σε μια διακριτική, αγνή και ουσιώδη σχεδιαστική ιδέα, αφαιρετική ως επί το πλείστον, ώστε να επιτρέψει στο νέο υλικό να αξιοποιηθεί διακριτά στο μέγιστο δυνατό βαθμό χάριν στο εμβληματικό “see-through” χαρακτηριστικό στοιχείο της Swatch. Το λουράκι, το τζάμι και τα θηλάκια είναι κατασκευασμένα από πλαστικό βιολογικής προέλευσης.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Η Swatch ξεκίνησε μια επανάσταση το 1983 με μια αναπάντεχα έξυπνη σειρά ρολογιών, κατασκευασμένων από μόλις 51 μηχανικά μέρη. Τριάντα επτά χρόνια αργότερα, το brand παρουσίασε το πλαστικό βιολογικής προέλευσης, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη συλλογή BIORELOADED το Σεπτέμβριο του 2020. Σήμερα, το ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟ έρχεται ως μια νέα προσθήκη με τo concept SWATCH NEXT, την πιο πρόσφατη κυκλοφορία σε μια σειρά ιδεών που ταράζουν τα νερά.

WHAT’S NEXT?
Η Swatch ψάχνει πάντα τρόπους να κοιτά μπροστά όσο αφορά στο design, τα υλικά και τις τεχνολογίες. Το ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟ αποτελεί ένα ακόμη σημείο αναφοράς στο ταξίδι καινοτομίας της μάρκας. Μέχρι το τέλος του 2021, όλες οι βασικές προϊοντικές κατηγορίες Swatch θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη δική τους εξερεύνηση στη χρήση του ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟΥ.

Η συλλογή των μοντέλων θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice