Young Carpo: Food for your skin

Τα προϊόντα που θρέφουν το νεανικό δέρμα, διατηρώντας το υγιές

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Food for your skin ή Τροφή για το δέρμα σας: Αυτή η φράση συμπυκνώνει αυτό που κάνουν τα προϊόντα Young Carpo.

Όσο σημαντική είναι για το σώμα σας μία υγιεινή διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, άλλο τόσο είναι και για το δέρμα σας. 

Η Young Carpo έχει ενώσει τις δυνάμεις της με κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς στην περιποίηση δέρματος, καθώς και με βοτανολόγους και καθηγητές πανεπιστημίου με διεθνή εμπειρία, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι συνθέσεις των προϊόντων της αποτελούνται από φυσικά συστατικά που παράγονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το νεανικό δέρμα να επωφελείται από τη μέγιστη ποσότητα θρεπτικών συστατικών ανά σταγόνα.

Young Carpo

«Χρησιμοποιούμε φυτά και βότανα από την Ελλάδα και την περιοχή της Μεσογείου, επειδή πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη "τροφή για το δέρμα" από τα διεθνώς αναγνωρισμένα για τις πολύτιμες ιδιότητές τους φυτά και βότανα της Μεσογείου.
Τα βασικά ενεργά συστατικά των προϊόντων μας προέρχονται από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, από τα ακόλουθα ελληνικά νησιά: φύλλο ελιάς από τη Λέσβο (οργανικής καλλιέργειας), τσάι του βουνού από την Κρήτη (οργανικής καλλιέργειας), σταφυλοκουκουτσέλαιο από τη Σάμο (οργανικής καλλιέργειας), μαστίχα από τη Χίο, περλίτη από τη Μήλο.
Το κύριο συστατικό όλων των προϊοντικών συνθέσεών μας είναι εκχύλισμα φύλλου ελιάς που προέρχεται από την Κολοβή ποικιλία ελιάς της Λέσβου. Το συγκεκριμένο εκχύλισμα έχει πολύ υψηλό ποσοστό ελευρωπαΐνης  και ελαιασίνης, δύο εξαιρετικά ευεργετικών βιοδραστικών ενώσεων με αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες».


Οι θρεπτικές ιδιότητες των φυτών & βοτάνων 

  • Εάν κάποιο συστατικό δεν είναι θρεπτικό για το δέρμα, δεν το χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας. Οι συνθέσεις της Young Carpo βασίζονται στην εξαιρετική ποιότητα των συστατικών που περιέχουν και στο πως τα συστατικά αυτά δρουν αποτελεσματικά, σε συμφωνία πάντοτε με το δέρμα. 
  • Λέμε όχι στα «ύποπτα» ή/και βλαβερά συστατικά
  • Αποφασίζουμε πάντα  με γνώμονα την υγεία του δέρματος, αλλά και την υγεία γενικότερα. 
  • Λέμε όχι στα συστατικά που ενδέχεται να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα. Εάν ένα συστατικό είναι ύποπτο και εγείρει ανησυχίες για την υγεία, πολύ απλά, δεν το χρησιμοποιούμε. 
  • Είμαστε cruelty-free & vegan
  • Το μόνο λαγουδάκι που έχουμε ακουστά είναι ο Bugs Bunny! Ούτε τα προϊόντα μας, ούτε τα συστατικά τους έχουν δοκιμαστεί σε ζώα! Δε χρησιμοποιούμε επίσης κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης.

Ειλικρίνεια & διαφάνεια
Οι συνθέσεις των προϊόντων μας πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται. Δε σε παραμυθιάζουν με παραπλανητικούς ή/και ψευδείς ισχυρισμούς. 
Σεβόμαστε το περιβάλλον
Δε διαθέτουμε πληθώρα προϊόντων, τα μισά εκ των οποίων δε θα χρειαστεί κανείς ποτέ πραγματικά. Δεν έχουμε εξωτερική συσκευασία. Δε χρησιμοποιούμε χαρτί αλόγιστα. 

youngcarpo.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice