Ετήσια βραβεία Prix de Beauté στην κατηγορία Αντηλιακή Προστασία
Βραβεία Prix de Beauté 2021 στην κατηγορία Αντηλιακή Προστασία
LOOK News

Νικητές Prix de Beauté 2021: Δερμοκαλλυντικά, Αντηλιακή Προστασία

Η ανάγκη για αντηλιακή προστασία δεν αφορά μόνο το καλοκαίρι.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τα ετήσια βραβεία του θεσμού Prix de Beauté αποκαλύπτουν τους νικητές της κατηγορίας Αντηλιακή Προστασία στον τομέα Δερμοκαλλυντικών.

Η ανάγκη για αντηλιακή προστασία δεν αφορά μόνο το καλοκαίρι. Είναι σημαντική και αδιαπραγμάτευτη για τη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας, όλες τις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου. Τα ετήσια βραβεία του θεσμού Prix de Beauté που φέτος γιορτάζει 21 χρόνια από τη θέσπισή του, αποκαλύπτουν τους νικητές της κατηγορίας Αντηλιακή Προστασία στον τομέα Δερμοκαλλυντικών.

Χρυσό Βραβείο Anthelios Age Correct SPF50, La Roche Posay

Υποαλλεργικό και µη φαγεσωρογόνο, υβριδικό προϊόν νέας γενιάς που συνδυάζει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσµατος µε δερµατολογικά ενεργά συστατικά που προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση και διορθώνουν τα σηµάδια γήρανσης σε κάθε τύπο δέρµατος, ακόµα και στον ευαίσθητο. Καινοτοµία, η νέα τεχνολογία Cellox-B3 Tech™ µε φίλτρο Mexoryl XL, βιταµίνες B3 & E και ιαµατικό νερό La Roche-Posay, που προφυλάσσει από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, περιορίζει τις κυτταρικές βλάβες από την έκθεση σε UVA/UVB/IR-A/ρύπανση. Με ανάλαφρη, µη λιπαρή υφή που ενδείκνυται για καθηµερινή χρήση και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση.

Αργυρό βραβείο Σειρά Bee Sun Safe, Apivita

Νέα γενιά αντηλιακών για πρόσωπο-σώµα-µαλλιά, ενήλικες και παιδιά. Καθαρές συνθέσεις υψηλής φυσικότητας µε θαλάσσια φύκη και πατενταρισµένη πρόπολη που προστατεύουν την επιδερµίδα και τα θαλάσσια οικοσυστήµατα. Η σειρά είναι σχεδιασµένη µε βάση τις αρχές της βιώσιµης ανάπτυξης και έχει τη φιλοσοφία «καθαρή οµορφιά, καθαροί ωκεανοί». Καινοτόµος συνδυασµός τεσσάρων οργανικών φίλτρων για ολοκληρωµένη προστασία από UVA/UVB/IR/Blue light. Προϊόντα χωρίς φίλτρα που βλάπτουν τα κοράλλια, οινόπνευµα και σιλικόνη. Συσκευασίες από ανακυκλωµένο και ανακυκλώσιµο πλαστικό. Το χαρτί στις συσκευασίες προέρχεται από δάση βιώσιµης διαχείρισης (FSC πιστοποίηση). Συνεργασία της µάρκας µε τον οργανισµό «1% for the planet» που ενισχύει τη δέσµευσή της για µεγαλύτερη περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Χάλκινο βραβείο Capital Soleil UV- Age Daily,  Vichy

Αντιγηραντική λύση για καθηµερινή αντηλιακή προστασία. Η τεχνολογία Netlock, κατοχυρωµένη µε πολλαπλά διπλώµατα ευρεσιτεχνίας, βασίζεται στην αρχή των λεπτόρρευστων υφών. Τα φίλτρα UV παγιδεύονται σε µικροσταγονίδια γέλης που µόλις εφαρµοστούν στο δέρµα, σχηµατίζουν ένα εξαιρετικά λεπτό, οµοιόµορφο και ανθεκτικό φιλµ. Αποτέλεσµα: προστασία από UVB/UVA/UVA µακρές, αόρατο φινίρισµα. Επιπλέον, η σύνθεση περιλαµβάνει δραστικά δερµατολογικά ενεργά συστατικά: 2% νιασιναµίδη που µειώνει τις καφέ κηλίδες δρώντας ενάντια στη µελάγχρωση, 4% πεπτίδια µε αντιρυτιδική αποτελεσµατικότητα, κλάσµατα προβιοτικών που διαφυλάσσουν την υγιή όψη του δέρµατος, 10% ιαµατικό ηφαιστειακό νερό Vichy, πλούσιο σε δεκαπέντε μεταλλικά στοιχεία.


Ανακαλύψτε περισσότερους Νικητές Prix de Beauté στο beautemagazine.gr/_prix-de-beaute. Δείτε όλες τις υποψηφιότητες Prix de Beauté 2021 στη κατηγορία Δερμοκαλλυντικά, Αντηλιακή Προστασία στο beautemagazine.gr/_prix-de-beaute/dermokallyntika-antiliaki-prostasia

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice