Swatch: Βγάζει τους πλανήτες MoonSwatch σε περιοδεία συλλογή

Έντεκα «κινούμενοι πλανήτες» βγαίνουν στον δρόμο για μια ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιπέτεια

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Swatch: Ξεκινώντας από τη Μπίελ της Ελβετίας, η Swatch βγάζει τη συλλογή Bioceramic MoonSwatch σε μια ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιοδεία.

Το καλοκαίρι είναι εποχή για ταξίδια, περιπέτεια, φεστιβάλ και διασκέδαση και η Swatch ξεκινά ένα απίστευτο roadtrip! Έντεκα κινούμενοι πλανήτες MoonSwatch θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από τα κεντρικά γραφεία της Swatch στη Μπίελ της Ελβετίας και θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη, με στάσεις σε must-see και αναπάντεχους προορισμούς.

Θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς της συλλογής MoonSwatch από αυτούς τους κινούμενους πλανήτες; Ναι!!! Η συλλογή Bioceramic MoonSwatch, που κυκλοφόρησε νωρίτερα τη φετινή χρονιά, είναι αφιερωμένη στο πρώτο ρολόι που πήγε στη σελήνη, το OMEGA Speedmaster Moonwatch.

sc01_22_moonswatch_cars_hq_lobby_final_016

Καθένα από τα έντεκα μοντέλα είναι αφιερωμένο σε έναν διαφορετικό πλανήτη ή ουράνιο σώμα στο ηλιακό σύστημα και ενθαρρύνει εκείνον που το φοράει να κάνει μεγάλα όνειρα, να πετάξει ψηλά και να εξερευνήσει το σύμπαν. Αυτό ακριβώς δηλαδή, που σκοπεύει να κάνει η Swatch με τη θερινή περιοδεία #MoonSwatch, που ξεκινάει στις 12 Ιουλίου 2022.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice