Penny Black: Η νέα συλλογή Χειμώνας 2022 αντανακλά το σύγχρονο power dressing

Ζεστές αποχρώσεις, country και folk στοιχεία, εμπνευσμένα από όλο τον κόσμο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η νέα συλλογή Winter 2022 από την Penny Black, επιλέγει γήινες και ζεστές αποχρώσεις, με ιδανικά υφάσματα για τον χειμώνα.

Στη συλλογή Winter 2022, η Penny black προσθέτει στο country στιλ folk στοιχεία εμπνευσμένα από όλο τον κόσμο. Βασισμένο στο cozy layering το brand δίνει μια upscale νότα, με κομμάτια που μοιάζουν βγαλμένα από το σινεμά και δημιουργούν το σύγχρονο power dressing.

pennyblack_7
pennyblack_10

Οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ είναι αυτές που κυριαρχούν στην συλλογή, δημιουργώντας εύκολα total looks. Το πράσινο, το γαλάζιο και το ροζ προστίθενται σε μικρές λεπτομέρειες και δημιουργούν ένα fun color blocking στοιχείο. Το all time chic ασπρόμαυρο εμφανίζεται στη συλλογή μέσω των contrasting graphics.

pennyblack_8

Τα puffer jackets και τα παλτό αποκτούν μήκος και straight γραμμές, ενώ τα παρκά και τα γιλέκα είναι κοντά και oversized. Τα κοστούμια και τα blazer αγκαλιάζουν το σώμα και βγαίνουν σε ιδανικά υφάσματα για τον χειμώνα –κοτλέ, tweed και βελούδο. Τα knitwear έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο με πουλόβερ, ζακέτες και φορέματα να αποτελούν τα κεντρικά κομμάτια της συλλογής. Διαφορετικά μήκη και μοτίβα όπως φλοράλ, πουά και animal print είναι κάποια από τα ανατρεπτικά στοιχεία των key items. Από τη συλλογή δεν λείπουν οι δερμάτινες λεπτομέρειες όπως το nappa leather και το suede στα παντελόνια, φορέματα, φούστες και jackets που προσθέτουν ένα extra edge στα look.

pennyblack_9
pennyblack_11

Η σειρά των αξεσουάρ είναι εμπνευσμένη από τη φύση και τις outdoor δραστηριότητες. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι saddle bags, οι μπότες ιππασίας και τα hiking style μποτάκια. Το snake print δίνει στις τσάντες και τα παπούτσια ένα adventurous και wild touch. 

pennyblack_6
pennyblack_5

Κεντρική διάθεση: SPORT & FASHION FREEDOM 212 00037 00

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice