Ω! SWATCH, Μ' αρέσεις, πώς μ' αρέσεις!

Φέτος, στολίστε παρέα με τη Swatch!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

SWATCH: Είναι η εποχή να γιορτάσουμε και να στολίσουμε τον καρπό μας με άφθονη λάμψη και οι εορταστικές προτάσεις είναι όπως πάντα παιχνιδιάρικες, χρωματιστές και όσο πιο Ελβετικές μπορείτε να φανταστείτε! 

Στις γιορτές, η Swatch τα δίνει όλα· είναι παράδοση. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι το αποκορύφωμα της χαράς, της διασκέδασης και των εορταστικών εκδηλώσεων. Σε αυτό ακριβώς το πνεύμα δημιούργησε και η Swatch τη φετινή εορταστική συλλογή της, που γιορτάζει με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει η Swatch: παιχνιδιάρικα, με χρώμα και «αυθάδικα»!

sb02_so28b115

Φέτος, ο Άγιος Βασίλης δεν έρχεται στην πόλη αλλά κατευθύνεται με το GOLDEN MERRY σε ένα ελβετικό σαλέ πλήρως εξοπλισμένος με ένα αλπικό κέρας για να κάνει τον τάρανδο να χορέψει. Η συλλογή Holiday Special αναδημιουργεί ένα από τα πιο εμβληματικά ελβετικά μοντέλα Swatch, το DIE GLOCKE, και ξεχειλίζει από παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και όχι και τόσο διακριτικά φινιρίσματα, από τις καμπανούλες στο λουράκι μέχρι τα χρυσαφιά κρόσσια, που θα γίνουν το επίκεντρο της συζήτησης σε οποιαδήποτε εορταστική συγκέντρωση. Τη σειρά συμπληρώνουν έξι ακόμη ρολόγια. Στολισμένα με κρυστάλλους και special φινιρίσματα που αποτυπώνουν το πνεύμα των Γιορτών, θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων την ώρα που θα ανοίξουν τα δώρα.

sb01_so28b115

GOLDEN MERRY

Το GOLDEN MERRY είναι για τολμηρούς· γιορτάζει το εμβληματικό DIE GLOCKE της Swatch και χαρίζει μια εοορταστική λάμψη στην ελβετική παραδοσιακή τέχνη της χαρτοκοπτικής. Η φετινή συλλογή Holiday Special συνδυάζει αρμονικά τα σύμβολα της Ελβετίας με τη χαρά των γιορτών. Τα κεντητά γκι στο λουράκι του ρολογιού συναντούν τα χρυσαφιά διακοσμητικά στοιχεία, τα κρόσσια και τις καμπανούλες. Εορταστικά λαμπάκια διακοσμούν την περιφέρεια του καντράν, που είναι στολισμένο με δαντελωτές σιλουέτες γκι, ελάτων, ένα ελβετικό σαλέ και, φυσικά, με τον Άγιο Βασίλη να φυσά ένα αλπικό κέρας για να κάνει τον τάρανδο να χορέψει. Η κάσα και το τζάμι είναι κατασκευασμένα από υλικό βιολογικής προέλευσης.

sc04_22_holidays_originals__23_
sc04_22_holidays_originals__22_

Κανένα ρολόι της συλλογής Holiday Special της Swatch δεν είναι πλήρες χωρίς την ξεχωριστή του συσκευασία και το GOLDEN MERRY τη διαθέτει· και όχι μόνο. Το ρολόι παρουσιάζεται σε έναν χρυσαφί δίσκο από χαρτόνι που είναι διακοσμημένος με το ίδιο εμπνευσμένο από τη χαρτοκοπτική σχέδιο όπως και το καντράν. Και υπάρχει και μια έκπληξη· στην πίσω πλευρά της συσκευασίας περιλαμβάνονται έξι γυαλιστερά διακοσμητικά στοιχεία που μπορείτε να κρεμάσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

sc04_22_holidays_originals__19___1_

Η συλλογή Holiday Collection περιλαμβάνει μια πρωτιά της Swatch καθώς συνδυάζει για πρώτη φορά υλικό BIOCERAMIC και κρυστάλλους για τρία μοντέλα GENT BIOCERAMIC. Το αποτέλεσμα; Έντονη λάμψη με ένα cool και μοντέρνο φινίρισμα. Τα μοντέλα SPARKLE NIGHT, PERFECT PLUM και SPARKLE SHINE έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση που θυμίζει κρατήρα της σελήνης, με κρυστάλλους και οπές που δίνουν την εντύπωση καθρέφτη και αναδεικνύουν το οπάκ καντράν.

Η Swatch, πάντα πρόθυμη να δοκιμάζει νέα πράγματα, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό νέο, τρισδιάστατο εφέ λαμψης στα μοντέλα SKIN IRONY 38, τοποθετώντας κρυστάλλους στο τζάμι και όχι στο καντράν. Τα διάφορα λουράκια των ρολογιών αποτυπώνουν το παιχνιδιάρικο πνεύμα της Swatch.

sc04_22_swatch_holidays_2022_04_stills-04_0091

Το BRIGHT BLAZE διαθέτει ένα εντυπωσιακό και μίνιμαλ λευκό δερμάτινο λουράκι, ενώ το DARK SPARK είναι πιο μυστηριώδες με μαύρο λουράκι με βελούδινο φινίρισμα. Το GLEAM TEAM προσφέρει μια πανδαισία χρωμάτων, με μπλε περλέ φινίρισμα στο δερμάτινο λουράκι που θα αντανακλά όμορφα τα γιορτινά φωτάκια. Η Holiday Collection της Swatch διατίθεται από τις 24 Νοεμβρίου 2022 και το Holiday Special από την 1η Δεκεμβρίου 2022 στο swatch.com και στα καταστήματα Swatch μαζί με άλλα νέα και συναρπαστικά, γιορτινά μοντέλα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice