Time Together & Chinese New Year Special από τη Swatch

Δύο κυκλοφορίες που ολοκληρώνουν τα λανσαρίσματα για το 2022

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το τρομερό δίδυμο ρολογιών Time Together και το φετινό μοντέλο Chinese New Year Special, αφιερωμένο στη Χρονιά του Κουνελιού, είναι τα δύο νέα μοντέλα της Swatch που θα κλείσουν τη χρονιά μαγικά και παιχνιδιάρικα.

Η Swatch και η Flik Flak παρουσιάζουν το υπέρτατο ντουέτο. Το TIME TOGETHER είναι έμπνευση του αθλητή της Swatch Proteam Xavier De Le Rue και της κόρης του Margot Ο Γάλλος αθλητής του snowboard μεγάλων βουνών και αθλητής της Swatch Proteam Xavier De Le Rue και η τριών ετών κόρη του Margot ήταν η πηγή της έμπνευσης για το τρομακτικά χαριτωμένο ντουέτο ρολογιών TIME TOGETHER για μικρά και μεγάλα "τέρατα" στις πλαγιές και έξω από αυτές!

sc04_22_swatch_time_together_10

Η Swatch και η Flik Flak ήθελαν να φτιάξουν κάτι ειδικά για τον μαγικό δεσμό μεταξύ γονιού και παιδιού, κάτι που θα μπορούσαν να φορούν παιδιά και ενήλικες για να μοιάζουν μεταξύ τους. Και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη συνεργασία από τον Xavier και τη Margot, η οποία, σε ηλικία τριών ετών, μόλις μαθαίνει να λέει την ώρα! Ο πατέρας και η κόρη φρόντισαν ώστε τα ρολόγια να είναι μια γιορτή για όλα όσα αγαπούν, κάνοντας brainstorming για να βρουν όλα όσα τους συγκινούν.

fa04_zfpnp126

Ο κατάλογος ξεκίνησε με παγωτό, γλυκά και άλματα και ολοκληρώθηκε με βουνά, σκι, snowboarding και τέρατα. Χάρη στην κοινή τους αγάπη για τον πλανήτη και την ύπαιθρο, τα ρολόγια κατασκευάστηκαν από υλικά βιολογικής προέλευσης και το λουράκι για το ρολόι Flik Flak, από ανακυκλωμένο PET. Τα ρολόγια TIME TOGETHER, που εκπέμπουν την παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη ενέργεια και των δύο brands, αποτυπώνουν τρομακτικά χαριτωμένους χαρακτήρες σε στιγμιότυπα δράσης στις πλαγιές, τόσο σε έκδοση για ενηλίκους όσο και σε χαριτωμένη έκδοση για παιδιά, οι οποίες δείχνουν παρόμοιες αλλά έχουν πολλές διασκεδαστικές σχεδιαστικές διαφορές. Με αυτά τα ρολόγια, τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά θα είναι ενωμένα, χαμογελαστά και στην ώρα τους όλη τη μέρα.

sc04_22_swatch_time_together_09

Τα τέρατα του χιονιού έχουν περισσότερα δόντια και δύναμη στο σχέδιο SLIDE MASTER για ενηλίκους. Το μαύρο λουράκι και το καντράν κάνουν τα τέρατα, τα βουνά, τους κεραυνούς και τις σανίδες να δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά στον καρπό. Το σχέδιο NEW GENT χρησιμοποιεί υλικό βιολογικής προέλευσης στην κάσα, το μπρασελέ και το κούμπωμα. Στο SLIDE MONSTER απεικονίζονται χαρούμενα τέρατα σε ολόκληρο το γεμάτο ζωντάνια ρολόι. Το FLIK FLAK POWER TIME βοηθά τα μικρά παιδιά να μάθουν να λένε την ώρα με απόλυτη αυτοπεποίθηση, χάρη στο χρωματικά κωδικοποιημένο σχέδιο που τα βοηθά να διακρίνουν ενστικτωδώς της διαφορά λεπτών και ωρών. Και αυτό δεν είναι το μόνο· η κάσα και το κούμπωμα είναι κατασκευασμένα από υλικό βιολογικής προέλευσης και το λουράκι από ανακυκλωμένα μπουκάλια από PET.

sa02_so29r105_cmyk

Τα ρολόγια TIME TOGETHER κυκλοφορούν σε παιχνιδιάρικη και γεμάτη ζωντάνια συσκευασία στην οποία απεικονίζονται με λεπτομέρεια τα μικρά και μεγάλα τέρατα να κατεβαίνουν σαν βολίδες τις πλαγιές με σανίδες και σκι.

Το διπλό μοντέλο TIME TOGETHER θα διατίθεται στους ιστοτόπους Swatch.com, Flikflak.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Swatch από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Η Swatch χοροπηδάει στη χρονιά του κουνελιού 

Η Swatch αγαπάει να γιορτάζει τις διαφορετικές κουλτούρες, τις παραδόσεις και εκείνες τις στιγμές στη ζωή που είναι γεμάτες χαρά. Το πρώτο ρολόι της Chinese New Year Special κυκλοφόρησε το 1999 και, από τότε, η Swatch έχει δώσει ζωή στα διάφορα ζώα του Κινέζικου ζωδιακού κύκλου με τη δική της παιχνιδιάρικη πνοή.

sc01_23_swatch_chinese_new_year_1_1_v2

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του κουνελιού, και για να καλωσορίσει την Κινεζική Πρωτοχρονιά 2023, η Swatch δημιούργησε ένα ιδιαίτερο ρολόι, γεμάτο συμβολισμούς και, φυσικά χρώματα. Η Ειδική έκδοση για την Κινεζική Πρωτοχρονιά ξεχειλίζει από τόση ενέργεια και κέφι που ακόμη και όσοι δεν έχουν γεννηθεί τη Χρονιά του Κουνελιού θα θελήσουν να τη φορέσουν. Το Κουνέλι είναι το τέταρτο από τα ζώα του ζωδιακού κύκλου, και, σύμφωνα με τον κινεζικό θρύλο, αντιπροσωπεύει έναν δημοφιλή χαρακτήρα που αγαπάει να περιτριγυρίζεται από την οικογένεια και τους φίλους του.

sa02_so32z107_cmyk

Όσοι έχουν γεννηθεί τη Χρονιά του Κουνελιού μπορεί να είναι ήσυχοι αλλά και συμπονετικοί, καλόκαρδοι, σοβαροί, ειλικρινείς και πολυμήχανοι. Το φετινό Chinese New Year Special είναι... όλο αυτιά! Το NEW GENT BIOCERAMIC τραβά τα βλέμματα με τους έντονους κόκκινους και τους χρυσαφί τόνους που συμβολίζουν την τύχη, τη ζωτικότητα, την αφθονία και την ευτυχία. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το μοντέλο είναι τα αυτιά: οι παιχνιδιάρικοι ωροδείκτες και λεπτοδείκτες έχουν τη μορφή «αυτιών κουνελιού» στο τυπωμένο σε στυλ καθρέφτη χρυσαφί κουνελάκι στο καντράν, η θηλιά στο λουράκι του ρολογιού έχει επίσης «αυτιά κουνελιού» και η ειδική συσκευασία έχει χρυσαφιές χειρολαβές στο σχήμα «αυτιών κουνελιού».

Το μοντέλο Chinese New Year Special θα διατίθεται στον ιστότοπο Swatch.com από την 1η Δεκεμβρίου 2022

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice