Lacta «AI Love You»: Βρες τα λόγια να πεις «Σ’ αγαπώ»

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του έρωτα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Lacta, μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή AI Love You, δίνει τη δυνατότητα να στέλνουμε γράμματα αγάπης στους αγαπημένους μας με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Lacta, η σοκολάτα που είναι ταυτισμένη με την αγάπη, ξέρει πως δεν είναι σε όλους το ίδιο εύκολο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Γι’ αυτό, φέτος μας δίνει τη δυνατότητα να γράψουμε γράμματα αγάπης με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή «AI Love You».

Μέσω του website www.ailoveyou.gr, το οποίο δημιούργησε η Ogilvy για λογαριασμό της Lacta, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του GPT-3, ο χρήστης μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να δημιουργήσει ένα ολόκληρο γράμμα αγάπης, απλά δηλώνοντας που θέλει να πει «σ’ αγαπώ» και γιατί. Στη συνέχεια, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί το κείμενο, να ζητήσει εναλλακτικές εκδοχές και μετά να το στείλει στο αγαπημένο του πρόσωπο μέσω ενός μοναδικού link.

ai_love_you_2

Ο παραλήπτης του γράμματος, πατώντας το link, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να στρέψει την κάμερα του κινητού του σε μια οποιαδήποτε συσκευασία Lacta, ώστε να δει να εμφανίζεται πάνω στην σοκολάτα, μέσω τεχνολογίας AR, «μαγικά» το γράμμα αγάπης που έλαβε. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ο αποστολέας να επιλέξει να ηχογραφήσει και τη φωνή του, προκειμένου ο παραλήπτης να μπορεί να ακούσει την ανάγνωση του μηνύματος από τον ίδιο τον αποστολέα, κάνοντας έτσι την εμπειρία ακόμα πιο προσωπική και ξεχωριστή.

Η αναγνώριση όλων των συσκευασιών, χωρίς χρήση QR code, γίνεται και πάλι μέσω τεχνητής νοημοσύνης και ενός ειδικά εκπαιδευμένου νευρωνικού δικτύου. Η καμπάνια προώθησης του AI Love You, περιλαμβάνει outdoor, ραδιόφωνο και ενέργειες στα Social Media με στόχο να δείξουν στο κοινό, ότι με λίγη βοήθεια από την τεχνητή νοημοσύνη υπάρχει ένας ακόμα τρόπος να πεις «σ’ αγαπώ». Μοιράσου το μήνυμα αγάπης σου με έναν ξεχωριστό τρόπο και με σύμμαχο τη Lacta, το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σου!

lacta-heart

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice