Falconeri: Έφτασε η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023

Ένα ταξίδι στη φύση, τα χρώματα, την άνεση, το διαχρονικό ultra-fine cashmere για τον άντρα και τη γυναίκα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 της Falconeri εμπνέεται από τα χρώματα και την άνεση της φύσης, την απλότητα του κλασικού, την απαλότητα του μεταξιού και του λινού για τη γυναίκα, την ατμόσφαιρα της Ριβιέρας για τον άντρα. 

Ένα καλοκαίρι αφιερωμένο στη φύση. Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 της Falconeri είναι ένα ειδυλλιακό ταξίδι που αντλεί έμπνευση από τα χρώματα του καλοκαιριού, αιχμαλωτίζοντας τη ζεστασιά του ήλιου χωρίς να απαρνιόμαστε το διαχρονικό στυλ.

dcl115a8646

Οι έντονες και ζωηρές γήινες αποχρώσεις φωτίζουν το διαχρονικό ultra-fine cashmereτην πραγματική καρδιά της συλλογής. Οι νέες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας περιλαμβάνουν ανοιχτό μπλε, ροζ και τα πιο λαμπερά πράσινα. Το Iris – η πιο πρόσφατη απόχρωση της συλλογής – είναι μία απαλή απόχρωση που θυμίζει το κλασικό λουλούδι που βρίσκεται στις αμμώδεις ακτές. Βλέπουμε επίσης το Atollo – μία έντονη απόχρωση της θάλασσας – το φούξια, το wisteria και μία νέα εκδοχή του leaf green, που αντιπροσωπεύουν τα πιο ζωντανά χρώματα που υπάρχουν στη φύση.

dcc105j8870_1
dcc105j8869

Υπάρχουν επίσης νέα πανωφόρια και knitwear από dyed ultra fine cashmere για περαιτέρω επέκταση της συλλογής. Ξεκινώντας με δύο technical πανωφόρια που διαθέτουν φόδρα από cashmere: το Sahariana σε technical υφή και η technical καμπαρντίνα, και τα δύο με κορδόνι στη μέση. Η συλλογή συνεχίζεται με dyed cashmere jacket με contrasting ραφές για τη δημιουργία ενός "jeans" φινιρίσματος, για μία σειρά που συνδυάζει την ποιότητα Falconeri με τις πιο πρόσφατες τάσεις.

dml482a8864
dmm483a8078

Και η συλλογή δεν σταματά στο cashmere. Με την έναρξη του ζεστού καιρού, η Falconeri στρέφει την προσοχή της στα διαπνέοντα και θερμορυθμιστικά νήματα. Το βαμβάκι και το λινό γίνονται οι πρωταγωνιστές της νέας crochet collection, μία τάση που επιστρέφει για τα καλά, η οποία συνοδεύεται από μία μεγάλη ποικιλία στυλ. Με ανοιχτόχρωμα μοτίβα με χαλαρή διάθεση και άλλα πιο θηλυκά και κομψά με πλεκτές λεπτομέρειες, όπως το φόρεμα με πλεκτό τοπ και ντεκολτέ.

dml250x

Τα ανοιξιάτικα άνθη εμφανίζονται σε ελαφριά εμπριμέ σχέδια από μετάξι, διαθέσιμα στα χρώματα της σεζόν. Οι καινοτόμες ερμηνείες των floral μοτίβων συνδυάζονται με τα animal prints για έναν διακριτικό, κομψό συνδυασμό, που εμφανίζεται επίσης στο αμάνικο γιλέκο με επένδυση από cashmere, το χαρακτηριστικό ένδυμα του brand.

dcc105j8868
dal484a8869

Η σειρά από 100% λινό είναι απολύτως απαραίτητη. Διαπνέον και ευέλικτο, το ύφασμα διατίθεται σε casual-classy στυλ, όπως το κοστούμι με διπλό σακάκι και ίσιο παντελόνι και τρία διαφορετικά άνετα και ελαφριά φορέματα, ιδανικά τόσο για holiday mood όσο και για stylish μέρες στο γραφείο.

dcc105j8868_1
dpl250b8852

Η συλλογή ενισχύεται από μία επιλογή αξεσουάρ σε διαφορετικά υφάσματα και υλικά. Ένα κομψό μεταξωτό μαντήλι με prints της συλλογής. Ένα ελαφρύ, dyed cashmere κασκόλ για τα τελευταία κρύατης σεζόν. Και μία 100% λινή εσάρπα, ιδανική για να ολοκληρώσει κάθε Falconeri look.

ucl01938278

Η ανδρική συλλογή Falconeri για την άνοιξη-καλοκαίρι 2023 ξεδιπλώνεται μεταξύ στεριάς και θάλασσας. Μία ονειρική απόδραση στα πιο όμορφα ηλιόλουστα νησιά, με λευκές παραλίες φωλιασμένες σε μία αγκαλιά ανάμεσα στα κύματα της θάλασσας και την καταπράσινη φύση.

ucc105g8593_1

Αυτά τα τοπία δημιουργούν τη χρωματική παλέτα της συλλογής από ultra-fine cashmere – μία υφή κατάλληλη για κάθε εποχή του χρόνου – που χαρακτηρίζει τα ασυναγώνιστα χρώματα blue και sand, προχωρώντας στα πρωτοφανή lapis και aqua blues και ολοκληρώνοντας με τα παράκτια πράσινα. Η έκρηξη χρωμάτων που χαρακτηρίζει τη Ριβιέρα κάνει επίσης μία εμφάνιση με αποχρώσεις lavender, lemon και bougainvillea.

ucl115i8191
uml01478522

Οι νέες προτάσεις με πανωφόρια είναι καινοτόμες. Η πιο πρόσφατη άφιξη είναι το technical αδιάβροχο μπουφάν με επένδυση από cashmere με contrasting απόχρωση από το εξωτερικό μέρος, που φοριέται τέλεια τις ανοιξιάτικες μέρες για να ολοκληρώνει κάθε office look με κομψότητα και στυλ. 

ucl01948019
ucl01958893

Τα knitwear περιλαμβάνουν επίσης πουκάμισα πόλο από βαμβάκι με έντονη ριμπ υφή ή πικέ από βαμβάκι και μετάξι, διαθέσιμα σε κλασικά χρώματα που παραπέμπουν σεμέρες ηλιοθεραπείας και κολύμβησης, όπως lemon, orchid, jute, oregano, aqua, avocado, pink και blue iris, για ένα throwback για το καλοκαίρι που πέρασε δίπλα στη θάλασσα. 

ucl115i8191_1

Η σειρά από 100% λινό είναι επίσης ένα must-have, διαθέσιμη σε νέες αποχρώσεις από jute, juniper και ice blue, η οποία επεκτείνεται επίσης με ένα νέο, ελαφρύ μπουφάν shirt jacket για κάθε περίσταση, σε αποχρώσεις του denim, sand και oregano. Τα βασικά κομμάτια αυτής της σεζόν είναι οι νέες βαμβακερές Βερμούδες, σε military, ice, rope και blue. Ευέλικτα και συνώνυμα της ευκολίας, προσφέρουν μία casual-classy γοητεία και είναι ιδανικά για τις πιο χαλαρές μέρες. Σε πραγματικά εορταστικό πνεύμα έρχονται τα λινά παντελόνια, τα οποία φαίνονται υπέροχα με πουκάμισα και t-shirts και είναι επίσης διαθέσιμα σε sage green.

Με σπορ και φυσικό στυλ, η νέα ανδρική συλλογή Falconeri έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφριά και άνετη, επιτρέποντας μία άνετα κομψή προσέγγιση για κάθε μέρα της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice