Η Calvin Klein αποκαλύπτει την καμπάνια «Άνοιξη 2023»

Calvins or nothing

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Με πρωταγωνιστές τους Aaron Taylor-Johnson, FKA Twigs, JENNIE, Kendall Jenner και Michael B. Jordan, η Calvin Klein παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα νέων στιλ για τη σεζόν. 

Η Calvin Klein αποκαλύπτει την καμπάνια «Άνοιξη 2023»  με ένα καστ παγκόσμιων αστέρων που φωτογραφήθηκαν από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο, Mert Alas Marcus Piggott. Η νέα καμπάνια συνεχίζει το concept Calvins or nothing αναδεικνύοντας τα πιο δυναμικά ταλέντα του κόσμου, απογυμνωμένα,  για να αναδείξουν την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό τους. Στην καμπάνια συμμετέχουν οι ήδη υπάρχοντες πρεσβευτές και φίλοι του brand, JENNIE, Kendall Jenner και FKA twigs, καθώς και οι Michael B. Jordan και Aaron Taylor-Johnson στις πρώτες τους καμπάνιες για την Calvin Klein.

sp23_aaron_taylor_johnson_2_photo_credit___mert_and_marcus
sp23_fka_twigs_3_photo_credit___mert_and_marcus

Η καμπάνια, που έχει τις ρίζες της στην αδιαπραγμάτευτη αυτοπεποίθηση, διοχετεύει τον αληθινό χαρακτήρα του κάθε ταλέντου. Η JENNIE αγκαλιάζει τον μινιμαλισμό και εμφανίζεται στην πιο απογυμνωμένη της εκδοχή. Η Kendall εμφανίζεται με αισθησιασμό, αποκαλύπτοντας την πιο προσωπική της πλευρά. Η FKA twigs ενσαρκώνει την καλλιτεχνία, παρουσιάζοντας ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι στην καμπάνια, μαζί με εικόνες που αποτυπώνουν τη χαρακτηριστική της κίνηση. Ο Michael B. Jordan αποπνέει αυτοπεποίθηση, επιδεικνύοντας την ενέργεια και το πάθος που τον ωθεί να είναι ο καλύτερος στην τέχνη του, ενώ η μαγνητική παρουσία του Aaron Taylor-Johnson αντηχεί σε όλες τις εικόνες.

sp23_kendall_jenner_6_photo_credit___mert_and_marcus
sp23_michael_b_jordan_3_photo_credit___mert_and_marcus

Ντυμένοι με τα καινούργια εσώρουχα και τζιν, οι ηθοποιοί παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα νέων στυλ για τη σεζόν. Στα εσώρουχα, οι πιο σπορ γραμμές περιλαμβάνουν τις νέες προτάσεις Athletic και Modern Cotton Performance, όπως τις είδαμε στον Michael B. Jordan και την FKA twigs, καθώς και τα νέα Modern Cotton bralettes που φοράει η JENNIE. Επίσης, στα εσώρουχα υπάρχουν οι νέες αισθησιακές επιλογές δαντέλας, όπως το Sheer Marquisette και το τριγωνικό σουτιέν Geo Lace, που το είδαμε στην JENNIE και την FKA twigs. Στα τζιν, τα εμβληματικά denim στυλ του  brand ανανεώνονται με νέα πλυσίματα και σιλουέτες εμπνευσμένες από τα 90s, όπως φαίνονται στους Aaron, Kendall και JENNIE, μαζί με ένα νέο σουτιέν από sculpted denim και ένα εξαιρετικά ψηλό cropped wide leg τζιν, που φοράει η Kendall.

sp23_aaron_taylor_johnson_4_photo_credit___mert_and_marcus
sp23_fka_twigs_4_photo_credit___mert_and_marcus
sp23_kendall_jenner_1_photo_credit___mert_and_marcus
sp23_michael_b_jordan_4_photo_credit___mert_and_marcus

Η καμπάνια Άνοιξη 2023 λανσάρεται σήμερα, 20 Μαρτίου, με πρόσθετο περιεχόμενο που θα κυκλοφορεί  στο Instagram, @calvinklein, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αγοράστε τα καινούργια items της συλλογής  στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Συντελεστές της καμπάνιας:

Mert&Marcus.

Editorial Credits:

Calvin Klein

Social Media: @calvinklein

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice