Η Tommy Hilfiger και ο Shawn Mendes συνεργάζονται σε μία συλλογή για ένα καλύτερο αύριο

Tommy X Shawn Classics Reborn

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Tommy Hilfiger και ο υποψήφιος για GRAMMY, πολυπλατινένιος τραγουδοποιός Shawn Mendes συνεργάζονται στην νέα capsule συλλογή "classics reborn", που δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα και τη διαφορετικότητα, δημιουργώντας και επανερμηνεύοντας τα κλασικά κομμάτια του brand με διαχρονική αξία.

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVHCorp. [NYSE: PVH], παρουσιάζει την Tommy X Shawn Classics Reborn, μια capsule συλλογή και μια καμπάνια με τον υποψήφιο για GRAMMY, πολυπλατινένιο τραγουδοποιό Shawn Mendes. Η συλλογή που είναι διαθέσιμη στην αγορά, επανασχεδιάζει διαχρονικά κλασικά κομμάτια, δίνοντας νέα ζωή σε prepicons, με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

sp23_sm_bts17

Η νέα συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Shawn Mendes είναι εμπνευσμένη από την εκδοχή της TOMMY HILFIGER για τα pre-90s prep, τονίζοντας τη χαλαρή εφαρμογή και την αυθεντική άνεση με έμφαση στο inclusivity. Αυτά τα νέα σχέδια επανερμηνεύουν τα εμβληματικά looks της TOMMY HILFIGER με σύγχρονο τρόπο, δημιουργώντας μια συλλογή κλασικών ρούχων για το σήμερα και το αύριο. Η συνεργασία αγκαλιάζει το κοινό όραμα του Mendes και του brand για βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και καινοτόμα υλικά.

sp23_sm_hero2_300_39l
sp23_sm_bts1

Η καμπάνια ενώνει ένα cast με φίλους και συγγενείς του τραγουδιστή, καθώς και υποστηρικτές της βιωσιμότητας και δημιουργούς της επόμενης γενιάς. Ο Shawn συμμετέχει μαζί με την αδελφή του Aaliyah Mendes, τον καλλιτέχνη, τραγουδοποιό και στενό φίλο Jon Vinyl, τον καλλιτέχνη παραγωγό Mike Sabath, τον πολυδιάστατο καλλιτέχνη Ahmad Cissé, τη συγγραφέα και μοντέλο Maye Musk, τη σχεδιάστρια Czarina Kwong, την υπέρμαχο της αλλαγής Deprise Lons και τα μοντέλα Yvesmark Chery και Anita Jane Pathammavong.

sp23_sm_hero8_300_39l
sp23_sm_bts2

Η καμπάνια Classics Reborn παρουσιάζει τη γυναικεία και ανδρική συλλογή που έχει στο επίκεντρό της το σύγχρονο prep.

Τέσσερις αρχές ενέπνευσαν τόραμα του Tommy Hilfiger και του Shawn Mendes. Οι δύο πρώτες, Color Reborn και Materials Reborn, διασφαλίζουν ότι η συλλογή περιλαμβάνει βιώσιμες καινοτομίες ενώ οι αρχές  Self Reborn και Community Reborn, αντικατοπτρίζουν έναν σύγχρονο τρόπο ζωής:

Το Color Reborn περιλαμβάνει υλικά που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υφάσματα σε έντονα χρώματα. Το Recycrom™ χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική για την παρασκευή βαφής, η οποία δημιουργείται με την επανεπεξεργασία ινών από απόβλητα  εργοστασίων πριν καταναλωθούν σε χρωματιστή σκόνη.

sp23_sm_bts7-color
sp23_sm_bts11-color

Το Materials Reborn ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής δημιουργώντας νέες άνετες ίνες από ανακυκλωμένα υφάσματα. Ενσωματώνει το Circulose®, ένα υλικό που παρασκευάζεται από ανακυκλωμένα υφασμάτινα απόβλητα που έχουν αναμειχθεί με ίνες ξύλου, μειώνοντας την εξάρτηση από πρώτες ύλες που δεν έχουν επεξεργαστεί και εξασφαλίζοντας ότι τα απορριπτόμενα βαμβακερά υφάσματα μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός πιο κυκλικού συστήματος ανακύκλωσης, αντί να καταλήγουν σε χωματερές.

sp23_sm_bts8
sp23_sm_bts12

Το Self Reborn αντικατοπτρίζει τη δέσμευση για μια νέα ματιά στις ιδέες, τα πάθη και τις προοπτικές, μέχρι και σε αυτό που φοράμε.

Το Community Reborn δίνει έμφαση στο να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας κινητοποιούν για να γίνετε καλύτεροι.

«Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση του οράματός μας για τη βιωσιμότητα, καθώς στοχεύουμε στη δημιουργία μόδας με την φιλοσοφία του “Waste Nothing Welcome all”, δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Ο Shawn είναι ένας εντυπωσιακός νέος άνθρωπος και υπέρμαχος της θετικής αλλαγής. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί του και συνεχίζουμε να διαδραματίζουμε το ρόλο μας στη δημιουργία ενός πιο υπεύθυνα βιώσιμου μέλλοντος της μόδας».

sp23_sm_hero4_300_39l

Η δημιουργική διεύθυνση της συλλογής Classics Reborn ανήκει στην Team Laird ενώ την φωτογραφική επιμέλεια είχε ο Cass Bird. Για το λανσάρισμα της παγκόσμιας καμπάνιας, η Tommy Hilfiger και ο Shawn Mendes διοργάνωσαν μια σειρά εκδηλώσεων στο Λονδίνο, το Βερολίνο, το Μιλάνο και το Μεξικό.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την οικογένειά της Tommy Hilfiger για τη συλλογή Classics Reborn», δήλωσε ο Shawn Mendes. «Η συλλογή είναι τόσο ξεχωριστή για μένα επειδή μπόρεσα να συνεργαστώ με τον Tommy Hilfiger για να συνδημιουργήσουμε αυτή τη σειρά που περιλαμβάνει αυτές τις εκπληκτικές, υψηλής ποιότητας, βιώσιμες εκδοχές των πιο κλασικών ρούχων του brand».

sp23_sm_bts16-color

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα πουκάμισο rugby με αστέρια και ρίγες, κατασκευασμένο από ένα μείγμα ανακυκλωμένου και βιολογικού βαμβακιού- και ένα chino με χαλαρή εφαρμογή, με διπλή πιέτα twill, κατασκευασμένο από 100% βιολογικό βαμβάκι βαμμένο με τεχνολογία Recycrom™. Άλλα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν ένα varsity jacket με ένα body από ανακυκλωμένο μείγμα μαλλιού και μανίκια κατασκευασμένα από αναγεννημένο νάιλον ECONYL® που προέρχεται από τα απορρίμματα των χωματερών και των ωκεανών, συμπεριλαμβανομένων των διχτυών αλιείας. Παντού χρησιμοποιούνται υλικά πιστοποιημένα από τη βιομηχανία, όπως το Responsible Wool Standard (RWS), το Organic Content Standard (OCS) και το Global Recycled Standard (GRS).

sp23_sm_hero7_300_39l

Ως συνέχεια της δέσμευσης της Tommy Hilfiger για βιωσιμότητα, το brand στοχεύει στο σχεδιασμό όλων των προϊόντων με κυκλικό τρόπο. Εκτός από τη χρήση υλικών με χαμηλότερο αντίκτυπο που δίνουν προτεραιότητα στις ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες εισροές και εφαρμόζουν ασφαλείς επεξεργασίες βαφής, η Tommy Hilfiger συνεχίζει να δοκιμάζει νέα επιχειρηματικά μοντέλα που διατηρούν τα προϊόντα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική βιωσιμότητας της TOMMY HILFIGER, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://gr.tommy.com/el/tommy-stories/sustainability.html.

sp23_sm_bts15

Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn της Άνοιξης 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης .

Οι φίλοι του brand καλούνται να συμμετάσχουν στην κοινότητα και τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας #TommyHilfiger, @TommyHilfiger και @ShawnMendes.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice