Απαλά σαν μετάξι.... τα ευγενή νήματα της Falconeri

Πάντα συνώνυμο της κομψότητας, αυτό το εκλεκτό υλικό, το μετάξι, επιλέγεται από το brand, σύμφωνα με τις υψηλές αξίες του brand

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Falconeri: Για την άνοιξη και το καλοκαίρι, το brand  εστιάζει στην ελαφρότητα επεκτείνοντας τις silk επιλογές του.

Όχι μόνο cashmere, αλλά φυσικά νήματα υψηλής ποιότητας. Η αποστολή της Falconeriη προσιτή πολυτέλεια - δεν σταματάει στον χειμώνα. Για τα βράδια του καλοκαιριού και τις ήπιες ανοιξιάτικες μέρες, το εξέχον brand στο knitwear cashmere εστιάζει στην ελαφρότητα επεκτείνοντας τις silk επιλογές του.

Πάντα συνώνυμο της κομψότητας, αυτό το εκλεκτό υλικό, το μετάξι, επιλέγεται από το brand σύμφωνα με τις υψηλές αξίες στην ποιότητα παραγωγής που ακολουθεί τις παραδόσεις της Vallagarina, γύρω από το Rovereto και στην περιοχή Avio, όπου εδρεύει η Falconeri. Και έτσι ο αρχαίος Δρόμος του Μεταξιού επανέρχεται, επιστρέφοντας στο προσκήνιο με τις συλλογές της Falconeri, για μία αίσθηση απαράμιλλης φρεσκάδας στο δέρμα.

falconeri_02_0593

Ένας περίπατος στα χωράφια και οι σχετικές εικόνες εμπνέουν το floral θέμα στα εμπριμέ πουκάμισα, ιδανικά για ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά outfit. Τα μοντέλα, που χαρακτηρίζονται από απαλές, χαλαρέςφόρμες, επιτρέπουν μέγιστη ελευθερία κινήσεων, προσθέτοντας μία πινελιά εκλεπτυσμένης θηλυκότητας σε κάθε look, για ένα μοναδικό στυλ Falconeri.

Χάρη στη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει η Falconeri, μπορείτε να τολμήσετε με τα ποικίλα, ζωηρά μοτίβα ή να επιλέξετε την απλή κομψότητα του colour-blocking, που είναι πάντα τάση γι’ αυτή τη χρονιά. Τα μοντέλα από silk satinδιαθέτουν επίσης απαράμιλλη λάμψη και συμπαγή χρώματα, που εγγυώνται ότι το ύφασμα προέρχεται από πιστοποιημένους προμηθευτές Bluesign®.

 

falconeri_03_0687

Αυτό το καινοτόμο σύστημα μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, εξοικονομώντας έτσι ενεργειακούς πόρους, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των καταναλωτών, μειώνοντας την κατανάλωση νερού και μειώνοντας τις τοξικές εκπομπές στον αέρα εξαλείφοντας δυνητικά επιβλαβείς ουσίες.

Η ποικιλία για την καλοκαιρινή σεζόν επεκτείνεται περαιτέρω με ταultra-lightweight, εξαιρετικά άνετα silk-cottonknitwear. Νέες είναι επίσης οι αποχρώσεις στα χρώματα της σεζόν: anise, orange, fuchsia και jade για διαχρονικά μοντέλα όπως το υπερμεγέθη πουλόβερ μεV λαιμόκοψη με φουσκωμένα μανίκια. Τα σχέδια αυτής της σειράς, ένας συνδυασμός δύο λεπτών, κομψών ινών, διαθέτουν απαράμιλλη λάμψη, ελαστικότητα, φρεσκάδα και διαπνοή, για μία μοναδικήαίσθηση στην επιδερμίδα, ακόμη και το καλοκαίρι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice