LOEWE και Luca Guadagnino
© Instagram/ @jonathan.anderson
LOOK News

LOEWE: Η ταινία μικρού μήκους με τον Luca Guadagnino που εντυπωσίασε τα social

Η ταινία μικρού μήκους διαδραματίζεται στη γκαλερί David Zwirner της Νέας Υόρκης

Loewe: H νέα ταινία μικρού μήκους των Luca Guadagnino και Jonathan Anderson για την ανδρική συλλογή SS24 που θα παρουσιαστεί στις 24 Ιουνίου στο Παρίσι

Νωρίτερα το 2023, ανακοινώθηκε ότι ο Βρετανός σχεδιαστής Jonathan Anderson - δημιουργικός διευθυντής της Loewe μαζί με την ομώνυμη εταιρεία του JW Anderson - θα ενωθεί με τον Ιταλό σκηνοθέτη Luca Guadagnino για τα κοστούμια της επόμενης ταινίας του τελευταίου. Με τίτλο Queer και πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, πρόκειται για διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του συγγραφέα Beat William S Burroughs από τη δεκαετία του 1950, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τον Απρίλιο.

Κυκλοφόρησε σήμερα, 15 Ιουνίου 2023, πριν από την ταινία και λίγο πριν την επίδειξη ανδρικής ένδυσης του Άντερσον για τον οίκο Loewe, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Παρίσι, μια ταινία μικρού μήκους από τους δύο τους, η οποία παρουσιάζει την ανδρική συλλογή S/S 2024. Με τίτλο I Dreamt of Loewe, η ταινία διαδραματίζεται στη γκαλερί David Zwirner της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε κομμάτια από την έκθεση Franz West "Echolalia", η οποία διήρκεσε νωρίτερα φέτος, 9 Μαρτίου - 15 Απριλίου, και παρουσίαζε τα πολύχρωμα βραχώδη γλυπτά του Αυστριακού καλλιτέχνη.

Loewe:  H νέα ταινία μηκρού μήκους των Luca Guadagnino και Jonathan Anderson
© Instagram/ @jonathan.anderson
loewe bag
© Instagram/ @jonathan.anderson

Ο Luca Guadagnino και ο Jonathan Anderson ενώνονται για την ταινία Loewe

Κατά τη διάρκεια της δίλεπτης διάρκειάς της, η συνεργατική ταινία παρουσιάζει τα μοντέλα Andrea Isidori, Elliott McDean, Malick Anderson, Bruno Krahl και Adrians Smats, οι οποίοι βρίσκονται σε ψυχεδελική έκσταση ανάμεσα στα έργα του West. Ξεκινά με την Isidori να αποκοιμιέται σε έναν καναπέ πριν ξυπνήσει γυμνή, και το μοντέλο βιώνει οράματα με τους υπόλοιπους συντελεστές ντυμένους με τη συλλογή πασαρέλας S/S 2024, η οποία περιλαμβάνει (με μια πρώτη ματιά) ένα πουκάμισο με κοντράστ γιακά, πουλόβερ με λαιμόκοψη πόλο, παντελόνια και τζιν με φαρδιά πόδια, crossover ζακέτες και μια σειρά από γυαλιά ηλίου διακοσμημένα με κρύσταλλα- σε ό,τι λαμπιρίζει λέμε ναι! 

Loewe:  H νέα ταινία μηκρού μήκους των Luca Guadagnino και Jonathan Anderson
© Instagram/ @jonathan.anderson

«Το παραισθησιογόνο όραμα φτάνει σε ένα κρεσέντο που χτυπάει μπάσα- καθηλωμένο από τα γλυπτά και ντυμένο με τη νέα συλλογή της πασαρέλας S/S 2024, τα μοντέλα σε αλλόκοτες πόζες αναδεικνύουν τις μακρόστενες σιλουέτες της σεζόν, τα απτικά υφάσματα και τα κρυστάλλινα διακοσμημένα γυαλιά ηλίου», αναφέρει η Loewe για την ταινία.

Ο Guadagnino δεν είναι new entry στον κόσμο της μόδας: ο Ιταλός σκηνοθέτης έχει εργαστεί σε έργα με μάρκες όπως οι Dior, Fendi και Jil Sander, συνεργάστηκε με τον δημιουργικό διευθυντή του Valentino Pierpaolo Piccioli στην ταινία μικρού μήκους The Staggering Girl το 2019 και σκηνοθέτησε τον Salvatore: Shoemaker of Dreams το 2020, ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ιταλού υποδηματοποιού. Στο παρελθόν συνεργάστηκε επίσης με την LOEWE, εμφανιζόμενος στην pre-collection SS23 του brand μαζί με την Chloë Savigny και την Taylor Russell, η οποία πρωταγωνίστησε στην πιο πρόσφατη ταινία του Bones and All.

Η επίδειξη της ανδρικής πασαρέλας S/S 2024 της Loewe θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2023 στο Παρίσι και μπορεί να μεταδοθεί ζωντανά στο loewe.com.

I Dreamt of LOEWE

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice