Νικητές Prix de Beauté 2023: Δερμοκαλλυντικά Περιποίηση Προσώπου

Τα προϊόντα που ξεχώρισαν στην κατηγορία Περιποίηση Προσώπου

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté - Οι νικητές στην Ενότητα Δερμοκαλλυντικών - κατηγορία Περιποίηση Προσώπου.

Mετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των νικητών της Ενότητας Επιλεκτικής Διανομής των ετήσιων βραβείων ομορφιάς Prix de Beauté ακολουθεί η Ενότητα Δερμοκαλλυντικών με προϊόντα που ξεχώρισαν στην κατηγορία Περιποίηση Προσώπου. Οι Νικητές των Prix de Beauté 2023 ανακοινώθηκαν στις 21 Νοεμβρίου σε λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανίας.

la_roche_posay_nikhtes_prix_de_beaute_2023-785x1024

Χρυσό Βραβείο: La Roche-Posay, Toleriane Rosaliac AR Concentrate

Όταν η επιδερμίδα είναι ευαίσθητη, εμφανίζει ερυθρότητα και τάση για ροδόχρου, επιλέγουμε προϊόντα με καταπραϋντική δράση, που δεν θα την ερεθίσουν, δεν θα προκαλέσουν ατέλειες, ενώ παράλληλα θα της προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα.

H La Roche-Posay σχεδίασε ειδικά για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος με τάση για ροδόχρου την Toleriane Rosaliac AR Concentrate. Σύνθεση βάσει αυστηρών προδιαγραφών, δερματολογικά ελεγμένη, αποδεδειγμένα μειώνει την ερυθρότητα, ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα μα απαλό χωρίς να δημιουργεί ατέλειες. Τα βασικά δραστικά συστατικά της έχουν επιλεγεί προσεκτικά τόσο για την αποτελεσματικότητα τά τους όσο και για την ασφάλειά τους.

Το Neurosensine είναι ένα συστατικό που δρα στις αισθητικές νευρικές απολήξεις, συμβάλλοντας στη μείωση της αίσθησης του πόνου και της αντιδραστικότητας του δέρματος. Το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay είναι ένα ιαματικό νερό πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η περιεκτικότητα σε 2% SPHINGOBIOMA καταπραΰνει το δέρμα δρώντας στην αποκατάσταση της ισορροπίας του μικροβιώματος. Έτσι, βοηθάει στην ελαχιστοποίηση της ερυθρότητας.

Μείωση της ερυθρότητας

Τα συστατικά αυτά λειτουργούν σε συνέργεια για να μειώσουν την ερυθρότητα, να καταπραΰνουν το ερεθισμένο και ευάλωτο δέρμα και να παρέχουν μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η Toleriane Rosaliac AR Concentrate μπορεί να βελτιώσει τη συνολική όψη και την αίσθηση του δέρματος με ροδόχρου. Η σύνθεση στο σύνολό της είναι δερματολογικά ελεγμένη. Χωρίς άρωμα και με ανάλαφρη υφή, για να φροντίζει αποτελεσματικά το δέρμα και να είναι ευχάριστη στη χρήση. Παράλληλα, εξουδετερώνει οπτικά τις κοκκινίλες που υπάρχουν στην επιδερμίδα με την εφαρμογή, καθώς διαθέτει πράσινη απόχρωση.

vichy_posay_nikhtes_prix_de_beaute_2023-785x1024

Αργυρό Βραβείο: Vichy, Minéral 89 Κρέμα Booster Ενυδάτωσης

Πέντε χρόνια μετά την επιτυχία του Minéral 89 Ορού Booster, η Vichy δημιουργεί την Minéral 89 Κρέμα Booster Ενυδάτωσης συμπληρώνοντας το πρωτόκολλο καθημερινής ενυδάτωσης.

To best seller της Vichy σε όλον τον κόσμο είναι ο ορός προσώπου Minéral 89 Booster. Αγαπήθηκε γιατί έφερε μαζί με τη μινιμαλιστική και ασφαλή του σύνθεση, μία κλινικά αποδεδειγμένη ισχυρή αποτελεσματικότητα και παράλληλα προσέφερε μία εθιστική εμπειρία περιποίησης. Επάνω στις ίδιες αξίες, όπου δεν υπάρχουν αμφιλεγόμενα συστατικά ούτε συμβιβασμοί στη δράση του προϊόντος, η Vichy δημιούργησε την κρέμα προσώπου Minéral 89 Κρέμα Booster Ενυδάτωσης για να ολοκληρώσει αυτό το καθημερινό πρωτόκολλο ενυδάτωσης και προστασίας της επιδερμίδας.

Διαθέσιμη σε δύο υφές (ελαφριά & πλούσια) για να καλύπτει όλους τους τύπους επιδερμίδας, αυτή η κρέμα προσφέρει την καθημερινή δόση μεταλλικών στοιχείων που βρίσκονται στο Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό, καθαρού υαλουρονικού οξέος, βιταμινών –Νιασιναμίδης (Β3) & Ε– και σκουαλενίου, προκειμένου να δράσει στα 3 διαφορετικά επίπεδα της επιδερμίδας και να ενυδατώσει βαθιά για 72 ώρες.

94% δραστικά φυσικά συστατικά

Η σύνθεσή της με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, έρχεται να εξουδετερώσει τους παράγοντες του Εκθεσιώματος. Αυτοί οι παράγοντες, σύμφωνα με τις μελέτες των ερευνητών της Vichy, πλήττουν καθημερινά την επιδερμίδα. Το Εκθεσίωμα είναι ο επιστημονικός όρος που περιγράφει τον αντίκτυπο εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων. Εκτός των κληρονομικών, που επηρεάζουν τις βιολογικές λειτουργίες του δέρματος.

Γνωρίζουμε ότι ο επιδερμικός φραγμός είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια σε αυτούς τους παράγοντες (όπως η ακτινοβολία UV, η ρύπανση, οι καιρικές συνθήκες, το στρες, η διατροφή, ο ύπνος και οι ορμονικές μεταβολές). Τα δραστικά συστατικά της Minéral 89 Κρέμας Booster ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό, ενυδατώνοντας και αναζωογονώντας τα κύτταρα της επιδερμίδας. Παράλληλα, ενισχύουν τη δομή της. Η επιδερμίδα τονώνεται, ενυδατώνεται και αποκτά περισσότερο λαμπερή και υγιή όψη.

skinceuticals_posay_nikhtes_prix_de_beaute_2023

Χάλκινο Βραβείο: SkinCeuticals, A.G.E Interrupter Advanced

Η ανανέωση της σύνθεσης μίας από τις πιο δημοφιλείς κρέμες της SkinCeuticals έρχεται με το όνομα A.G.E Interrupter Advanced.

Η SkinCeuticals εξέλιξε ακόμη περισσότερο την τεχνολογία της εξαιρετικά δημοφιλούς κρέμας της. Στόχος να εξασφαλίσει ακόμα μεγαλύτερη πρόληψη, έναντι παραγόντων που είναι γνωστό ότι επιταχύνουν τη γλυκοζυλίωση και, άρα, τη γήρανση του δέρματος. Στόχος ήταν η νέα κρέμα να εξασφαλίζει βελτιωμένη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα –διατηρώντας παράλληλα την πλούσια, σατινέ υφή της.

Εστιάζοντας περισσότερο στη γλυκοζυλίωση, αναφερόμαστε ουσιαστικά στο φαινόμενο κατά το οποίο σάκχαρα που υπάρχουν σε περίσσεια στον οργανισμό μας. Ενώνονται με πρωτεΐνες του δέρματος όπως την ελαστίνη και το κολλαγόνο. Οι πρωτεΐνες αυτές με τη σειρά τους αντιδρούν με τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από καθημερινούς εξωτερικούς παράγοντες. Όπως η ακτινοβολία UV, και μετατρέπονται σε τελικά προϊόντα προηγμένης γλυκοζυλίωσης (A.G.E.). Τα A.G.E. στη συνέχεια μετατρέπουν τις εύκαμπτες πρωτεΐνες σε εύθραυστες, αποδυναμώνοντας το δέρμα και επιταχύνοντας την ορατή γήρανση.

Kαινοτόμα τεχνολογία με αποδεδειγμένη δράση κατά της γήρανσης

H A.G.E Interrupter Advanced διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και η σύνθεσή της περιέχει Proxylane. Συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητας του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων και τη χαλάρωση, με ακόμη πιο ισχυρή δράση κατά 20%. Τα φλαβονοειδή άγριων φρούτων, που επίσης περιέχονται στη σύνθεση, βοηθούν στον περιορισμό του οξειδωτικού στρες. Ενώ το γλυκυρρητινικό οξύ καταπολεμά τη θαμπή όψη και καταπραΰνει.

Ως μια μάρκα που βασίζεται πάντοτε σε in-vivo αποδείξεις, η SkinCeuticals πραγματοποίησε αλλά και συνεχίζει να πραγματοποιεί πολλές και ανεξάρτητες κλινικές μελέτες. Σκοπός, να καταδειχθεί η αποτελεσματικότητα της A.G.E. Interrupter Advanced στις βασικές παραμέτρους της γήρανσης του δέρματος.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice