AVEDA: Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η AVEDA παρουσιάζει τη νέα θεραπεία Botanical Repair™ Bond-Building Flash Treatment

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η AVEDA παρουσιάζει τη νέα θεραπεία Botanical Repair™ Bond-Building Flash Treatment για δυνατά και λεία μαλλιά σε μόλις 10 δευτερόλεπτα

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική τεχνολογία τριών επιπέδων. Ο λόγος για τη νέα θεραπεία Botanical RepairBond-Building Flash TreatmentΗ δυναμική αυτή προσθήκη αποτελεί την απόλυτη επιλογή για 2 φορές πιο απαλά και δυνατά μαλλιά σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

 Το Botanical Repair™ Bond-Building Flash Treatment, με τη δύναμη της φυτικής βιοτεχνολογίας σφραγίζει και λειαίνει τον επιδερμικό φραγμό της τρίχας ώστε να αντανακλά καλύτερα το φως.

Αυτή η μοναδική αλλαγή στην όψη του τριχωτού της κεφαλής επιτυγχάνεται με τα φυτικής προέλευσης συστατικά, όπως το θρεπτικό Macro Green Blend, πλούσιο σε Sacha Inchi – που έχει πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας-, με πράσινο τσάι και έλαιο αβοκάντο που λειαίνουν και ξεμπερδεύουν την τρίχα χωρίς σιλικόνη. Το σύμπλεγμα Protective Bio-Shield, το οποίο αποτελείται από ευεργετικά συστατικά από καρύδα και καλαμπόκι δημιουργούν ένα ανάλαφρο πέπλο προστασίας για λάμψη και ενυδάτωση από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Οι Lamellar μαγνήτες επανόρθωσης έλκονται από την φθαρμένη περιοχή της τρίχας και δημιουργούν άμεσα ένα πέπλο φροντίδας στα σημεία που υπάρχει ανάγκη αναδόμησης και λάμψης, σχηματίζοντας μια «ασπίδα» προστασίας στα μαλλιά. Το Vegan Γαλακτικό Οξύ που λειαίνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, επουλώνει την φθορά στην επιφάνεια της τρίχας, για ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Τέλος, το φρέσκο, ανάλαφρο άρωμα λουλουδιών και βοτάνων από πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια ylang-ylang, τριαντάφυλλο και μαντζουράνα, αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στα μαλλιά μετά τη χρήση του Botanical RepairBond-Building Flash Treatment.

Η χρήση της νέας θεραπείας είναι πολύ εύκολη και δίνει ένα επαγγελματικό και τέλειο αποτέλεσμα περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Αφού αφαιρέσουμε από τα μαλλιά τους ρύπους και την λιπαρότητα με το Botanical Repair™ Strengthen Shampoo και τα ενυδατώσουμε με το Botanical Repair™ Strengthen Conditioner, εφαρμόζουμε από τη μέση της τρίχας μέχρι την άκρη τη θεραπεία Botanical Repair™ Bond-Building Flash Treatment, με πιέσεις κατά τα μήκη και ξεβγάζουμε σχολαστικά.

 Το νέο Botanical RepairBond-Building Flash Treatment είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, είναι 100% vegan, crueltyfree, 98% φυσικής προέλευσης** και ασφαλές για μαλλιά που έχουν υποστεί οποιαδήποτε χημική επεξεργασία.

*Δοκιμή σε μαλλιά μετά από μία χρήση του συστήματος σε σύγκριση με τα μη λουσμένα μαλλιά.
*Σύμφωνα με τα πρότυπα ISO16128, από φυτά, χωρίς ορυκτά πετρελαίου ή νερό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice