ELVIVE Hydra Hyaluronic Pure: Υαλουρονικό και Σαλικυλικό Οξύ συνδυάζονται για πρώτη φορά στην περιποίηση μαλλιών

Γνωρίστε τη νέα σειρά περιποίησης για λιπαρά μαλλιά από τη L'Oréal Paris

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

ELVIVE Hydra Hyaluronic Pure: Υαλουρονικό και Σαλικυλικό Οξύ συνδυάζονται για πρώτη φορά στην περιποίηση μαλλιών - Γνωρίστε τη νέα σειρά περιποίησης για λιπαρά μαλλιά από τη L'Oréal Paris

Ιδανική για λιπαρές ρίζες και αφυδατωμένα μήκη, η νέα σειρά περιποίησης Hydra Hyaluronic Pure του ELVIVE απομακρύνει τη λιπαρότητα, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό στις ρίζες και ανάλαφρα και ενυδατωμένα μαλλιά.

Η νέα σειρά συνδυάζει δύο κορυφαία συστατικά του skincare σε μία μοναδική φόρμουλα, φέρνοντάς τα για πρώτη φορά στην περιποίηση μαλλιών. Χάρη στις καθαριστικές ιδιότητες του Σαλικυλικού Οξέος και το Υαλουρονικό Οξύ, το απόλυτο συστατικό ενυδάτωσης, το σαμπουάν και το conditioner της σειράς εξασφαλίζουν την ιδανική ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής.

elvive

Βήμα 1: ELVIVE Hydra Hyaluronic Pure Shampoo

Το σαμπουάν απομακρύνει τη λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες, ενυδατώνοντας τις άκρες, για 72 ώρες, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Εφαρμόστε και κάντε απαλό μασάζ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, μετά ξεβγάλτε. 

Βήμα 2: ELVIVE Hydra Hyaluronic Pure Conditioner

Το conditioner αποκαθιστά την υγρασία και ενυδατώνει τα μαλλιά για 72 ώρες χωρίς να τα βαραίνει. Απλώστε στα μήκη και στις άκρες, περιμένετε 1 λεπτό και ξεβγάλτε. 

Δοκιμάστε τη νέα σειρά περιποίησης ELVIVE Hydra Hyaluronic Pure για καθαρά, ενυδατωμένα και ανάλαφρα μαλλιά!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice