Coldplay: Η καλή πράξη του Κρις Μάρτιν σε θαυμάστριά του
© Courtesy of Saundra Glenn
LOOK News

Coldplay: Η καλή πράξη του Κρις Μάρτιν σε θαυμάστριά του

Όταν μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα παραλίγο να χάσει τη συναυλία των Coldplay στο Λούτον, ο Κρις Μάρτιν είχε μια λύση

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay έκανε μία έκπληξη σε θαυμάστρια του συγκροτήματος με κινητικά προβλήματα

Σοκ και χαρά δοκίμασε μία γυναίκα με κινητικά προβλήματα, όταν ο Κρις Μάρτιν των Coldplay, προσφέρθηκε να τη μεταφέρει ο ίδιος στο Big Weekend του Radio 1.

Η Saundra Glenn, 64 ετών, η οποία πάσχει από οστεοαρθρίτιδα και «ένα ταλαιπωρημένο δεξί ισχίο», περπατούσε προς το ταμείο προσβασιμότητας για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Coldplay όταν σταμάτησε για να ακουμπήσει σε έναν φράχτη.

Μια μαύρη Mercedes σταμάτησε δίπλα της και μια κυρία μέσα από το αυτοκίνητο της ζήτησε να μπει για να τη μεταφέρουν εκεί που ήθελε.  «Η πόρτα ανοίγει και λέω, “α, αυτός είναι ο Κρις Μάρτιν, δεν μπορώ να μπω μαζί του” και μου λένε “ναι, μπορείς”!», είπε σοκαρισμένη στην αρχή η γυναίκα.

Πριν της συμβεί αυτό το απίστευτο, η θαυμάστρια του συγκροτήματος σκεφτόταν ότι τελικά δεν άξιζε η ταλαιπωρία και ότι καλύτερο θα ήταν να γυρίσει σπίτι της και να παρακολουθήσει τη συναυλία από την τηλεόραση.

Η ευγνωμοσύνη της για τον τραγουδιστή των Coldplay

«Αλλά σκέφτηκα ότι αγαπούσα τους Coldplay και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι δεν θα είχα ποτέ ξανά την ευκαιρία να τους δω στην πόλη μου», είπε. Στην αρχή, λοιπόν, και όταν το αμάξι σταμάτησε μπροστά της, σκέφτηκε να αρνηθεί ευγενικά την πρόταση του Μάρτιν. Και φυσικά, δεν περίμενε σε κάτι περισσότερο από μία άνετη μεταφορά. Όμως, ο Μάρτιν με το που έφτασε στην περιοχή των καλλιτεχνών, φρόντισε να της βρει ακόμα ένα μεταφορικό μέσο για να την πάει εκεί που έπρεπε.

«Είναι το γεγονός ότι έχει συνείδηση της αναπηρίας, είναι τόσο ευγενικός άνθρωπος», συμπλήρωσε συγκινημένη η θαυμάστρια του συγκροτήματος.

Ο τραγουδιστής μάλιστα γέλασε όταν την άκουσε να του λέει: «Είμαι 64 ετών Κρις, δεν πηγαίνω πια σε φεστιβάλ, ήρθα μόνο για να σε δω και τώρα σε είδα και μπορώ να πάω σπίτι μου».

Ο Μάρτιν της είπε για την πρόβα τους και ότι του άρεσε το Luton. Σε απάντηση, η κ. Glenn συνέστησε την επιχείρηση Luton Chicken George στην περίπτωση που έψαχνε πραγματικά καλό φαγητό στην περιοχή.

 «Είπε “δεν πας πουθενά ακόμη”, τον έσφιξα από τον ώμο και συζητούσαμε σαν δύο γριές», συνέχισε, μιλώντας για την εμπειρία της η 64χρονη και κατέληξε: «Γνώρισα τον Κρις Μάρτιν, κουβέντιασα λίγο μαζί και είναι τόσο καλός άνθρωπος! Έκανε μια καλή πράξη για χάρη μου και θα του είμαι πάντα ευγνώμων».

Με στοιχεία από BBC.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice