Κρις Μάρτιν - Ντακότα Τζόνσον: Πρόταση γάμου έκανε ο τραγουδιστής των Coldplay στη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό - Είναι μαζί από το 2017.
Επισημοποιούν τη σχέση τους ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον © EPA/Orlando Barria | EPA/Ettore Ferrari
Celebrities

Ο Κρις Μάρτιν έκανε πρόταση γάμου στη Ντακότα Τζόνσον - Μετά από έξι χρόνια σχέσης

«Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλο… το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κρις Μάρτιν - Ντακότα Τζόνσον: Πρόταση γάμου έκανε ο τραγουδιστής των Coldplay στη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό - Είναι μαζί από το 2017.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Κρις Μάρτιν έκανε πρόταση γάμου «πριν από λίγο καιρό», στη Χολιγουντιανή ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον, όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η Mirror.

Κρις Μάρτιν - Ντακότα Τζόνσον: Επισημοποιούν τη σχέση τους

«Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο. Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν το γάμο, αλλά απλώς απολαμβάνουν την επισημοποίηση της δέσμευσής τους», υποστήριξε ανώνυμη πηγή στη Mirror.

Το ζευγάρι φέρεται επίσης να έχει την έγκριση των δύο παιδιών του Μάρτιν καθώς και της πρώην συζύγου του, Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι είναι «καλή φίλη» με την πρωταγωνίστρια του «Madame Web» και την περιέγραψε ως «ένα αξιολάτρευτο, υπέροχο άτομο».

Από την πλευρά της, η κόρη του ηθοποιού Ντον Τζόνσον και της υποψήφιας για Όσκαρ Μέλανι Γκρίφιθ σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Bustle» δήλωσε ότι «αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά».

Μαζί από το 2017 ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, αλλά χώρισε για λίγο το 2019. Ο σταρ των Coldplay ήταν παντρεμένος με την Πάλτροου για 11 χρόνια προτού ανακοινώσουν το διαζύγιό τους το 2014.

Η Τζόνσον δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά στο παρελθόν έβγαινε με τον σαϊεντολόγο Τζόρνταν Μάστερσον και τον Μάθιου Χιτ, αναφέρει το Page six.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice