Η Dyson κάνει το επόμενο βήμα της στoν κόσμο της ομορφιάς με την πρώτη σειρά προϊόντων styling

Η νέα σειρά προϊόντων styling ακολουθεί την ίδια λογική στη μηχανική της Dyson

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Dyson Chitosan™: η νέα σειρά προϊόντων της Dyson

«Ενώ κάποια άλλα προϊόντα styling χρησιμοποιούν απλά πολυμερή που κολλάνε τις τούφες των μαλλιών μεταξύ τους σαν κόλλα, οι φόρμουλες της Dyson λειτουργούν διαφορετικά. Στις φόρμουλες Dyson Chitosan™, το σύνθετο μακρομόριο βοηθά να δημιουργήσει εύκαμπτους δεσμούς που στηρίζουν τα μαλλιά τούφα-τούφα, για ευέλικτο κράτημα όλη την ημέρα, με κίνηση και λάμψη» James Dyson, Founder and Chief Engineer.

Με τη βοήθεια της χιτοζάνης, ενός σύνθετου μακρομόριου που προέρχεται από μανιτάρια στρειδιών, και σχεδιασμένη με την τεχνολογία Dyson Triodetic™, η σειρά είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας επένδυσης στην υγεία των μαλλιών για πάνω από μια δεκαετία, με την Dyson να επεκτείνει τώρα τις ερευνητικές της δυνατότητες στην επιστήμη των συστατικών.

Βασισμένη στην έρευνα και την καινοτομία καθώς και στην επιστήμη των μαλλιών που βρίσκεται πίσω από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Dyson, αυτή η νέα σειρά προϊόντων styling ακολουθεί την ίδια λογική στη μηχανική της Dyson, εστιάζοντας στην παροχή υψηλής απόδοσης προϊόντων και εμπειριών. 

Σχεδιασμένη για να καταπολεμήσει τα προβλήματα κάποιων άλλων προϊόντων στην αγορά που χρησιμοποιούν απλά πολυμερή που συγκρατούν τις τούφες των μαλλιών με άκαμπτους δεσμούς, η σειρά styling Dyson Chitosan™ λειτουργεί διαφορετικά για να προσφέρει ευέλικτο κράτημα όλη την ημέρα- σε σχέση με μαλλιά χωρίς προϊόν- με κίνηση και λάμψη, χωρίς να σκληραίνει τα μαλλιά. Για όλους τους τύπους μαλλιών. Ακόμη και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας- δοκιμασμένο σε σχετική υγρασία 80%.

Οι πρώτες φόρμουλες της Dyson έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε συνδυασμό με τα hair styling tools της Dyson, για να βοηθούν τα χτενίσματα που αγαπάτε να διαρκούν περισσότερο.

Πριν από οκτώ χρόνια, η Dyson εισήλθε στο χώρο της ομορφιάς λανσάροντας το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic™, υποσχόμενη γρήγορο στέγνωμα χωρίς υπερβολική θερμότητα σε μια πρωτοποριακή εργονομική μορφή. Στην καρδιά της συσκευής βρισκόταν ένας νέος ψηφιακός κινητήρας Dyson V9, σχεδιασμένος από τους μηχανικούς της Dyson για ισορροπία στο κράτημα. Σε συνδυασμό με τον έξυπνο έλεγχο της θερμότητας για την αποφυγή μη αναστρέψιμων βλαβών που προκαλούνται από την έκθεση των μαλλιών σε ακραίες θερμοκρασίες, καθώς και με εξαιρετικά ρυθμισμένα εξαρτήματα, αυτή η συσκευή έχει προσφέρει σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο βελτιωμένες δυνατότητες styling και υγιή μαλλιά.

Δύο χρόνια αργότερα ήρθε το multi-styler Dyson Airwrap™ που πρωτοπορεί με έναν νέο τρόπο για μπούκλες σε υγρά μαλλιά, διατηρώντας ταυτόχρονα τον όγκο και την ελαστικότητα. Επαναφέροντας τους δεσμούς υδρογόνου για να σταθεροποιηθεί το χτένισμα, οι χρήστες μπορούσαν πλέον να επιτύχουν εύκολα ένα φαντασμαγορικό χτένισμα επιπέδου κόκκινου χαλιού, χωρίς υπερβολική θερμότητα.

Οι μηχανικοί της Dyson συνέχισαν να διευρύνουν τα όρια και να δίνουν νέα πνοή στις ρουτίνες περιποίησης των μαλλιών μας, με το λανσάρισμα τεχνολογικών εξελίξεων σε υπάρχοντα εργαλεία, όπως η λειτουργία προστασίας του τριχωτού της κεφαλής στο νέο πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic Nural™, καθώς και εντελώς νέες καινοτομίες, όπως το ισιωτικό Dyson Airstrait™ wet-to-dry. 

Η μετάβαση στη σειρά περιποίησης μαλλιών αντιπροσωπεύει ένα νέο κεφάλαιο για την Dyson, με την είσοδό της στην έρευνα συστατικών.

ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Η χιτοζάνη είναι ένα μόριο που όσοι ασχολούνται με το beauty community μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με αυτό. Όσοι είναι εξοικειωμένοι, είναι πιθανό να έχουν ακούσει για το παράγωγο των οστρακοειδών, που χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα ή σε ορισμένες λύσεις για συσκευασίες. Μέσω έρευνας, η Dyson προμηθεύτηκε μια έκδοση χιτοζάνης από μανιτάρια στρειδιών.

Η χιτοζάνη είναι ένα σύνθετο μακρομόριο που βρίσκεται στα κυτταρικά τοιχώματα του μανιταριού. Λεπτή αλλά και ισχυρή, είναι αυτή που δίνει στο μύκητα το σχήμα του και αποτελεί τη βάση για το εύκαμπτο κράτημα της Dyson.

Είναι αυτό το κορυφαίο συστατικό που δίνει στη σειρά Dyson ChitosanTM το όνομά της.

«Οι μηχανικοί μας έχουν εξετάσει διεξοδικά ώστε να βρουν το βέλτιστο ποσοστό χιτοζάνης για ολοήμερο, ευέλικτο κράτημα, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική κίνηση των μαλλιών». Kathleen Pierce, President of Beauty at Dyson.

Η χιτοζάνη που προέρχεται από μανιτάρια στρειδιών είναι το κλειδί για το ευέλικτο κράτημα.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DYSON TRIODETICTM

Με τη βοήθεια της χιτοζάνης, η τεχνολογία Dyson TriodeticTM κλειδώνει ευέλικτα το styling, με μια ελαφριά δομή δεσμών - χωρίς να κολλάει, να είναι εύθραυστη ή να τσακίζει. Αυτοί οι εύκαμπτοι δεσμοί επιτρέπουν στα μαλλιά να κινούνται, να είναι ελαστικά και να επαναφέρουν το στυλ τους, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να προσφέρουν ευέλικτο κράτημα που διαρκεί όλη την ημέρα, ακόμη και σε υψηλή υγρασία- σε σχέση με μαλλιά χωρίς προϊόν. Για απαλό, λαμπερό, πιο λείο στυλ με λιγότερο φριζάρισμα-δοκιμασμένο σε σχετική υγρασία 80%.

Νέα προιόντα Dyson

PRE-STYLE CREAM 

Προετοιμάζει. Διατηρεί. Περιποιείται.

Μεταμορφώνεται από κρέμα σε διάφανο ορό, καθώς απλώνεται τη φόρμουλα στο χέρι σας για ομοιόμορφη εφαρμογή, εύχρηστο, και μακράς διάρκειας κράτημα με φυσική αίσθηση.

Με βελτιωτικούς παράγοντες που μειώνουν το φριζάρισμα και προστατεύουν τη φυσική λάμψη.

Υψηλής απόδοσης σιλικόνη και έλαια που αναμειγνύονται με ακρίβεια για να προσθέσουν απαλότητα και να διατηρήσουν τη λάμψη.

Έως και 50% λιγότερο φριζάρισμα.

Τα μαλλιά είναι απαλά, λεία και περιποιημένα.

Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών, με τις καινοτόμες τέσσερις παραλλαγές του - κάθε μία από τις οποίες συνδυάζεται με συστατικά προσαρμοσμένα σε διαφορετικά φυσικά είδη μαλλιών και προτιμήσεις περιποίησης, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Pump. Sheer. Smooth. 

Για χρήση σε νωπά, στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά πριν από το styling, για προετοιμασία.

«Τα μαλλιά είναι μοναδικά. Διαπιστώσαμε μέσω της έρευνας ότι δεν μπορεί να προσφέρει τα πάντα μία φόρμουλα. Προσαρμόζοντας τα επίπεδα των πολυμερών και των μαλακτικών σε κάθε παραλλαγή, χρησιμοποιώντας ελαφρύτερα έλαια, όπως το έλαιο σταφυλιού για τις ελαφριές εκδοχές, και έλαια, όπως το καστορέλαιο στις πιο δυνατές εκδοχές, εξατομικεύουμε τις φόρμουλες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας». Will Kerr, VP New Product Development.

ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ-ΤΟ-ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ

Κρατάει. Ενυδατώνει. Αναδεικνύει.

Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών. Κρατάει και ορίζει το τελικό σας στυλ, για απαλό, ευέλικτο κράτημα όλη την ημέρα με κίνηση και λάμψη.

Τα μαλλιά ενυδατώνονται με λαμπερό φινίρισμα.

Το στυλ παραμένει σταθερό μετά το στέγνωμα με θερμότητα ή αέρα.

Η φόρμουλα, η οποία περιέχει υαλουρονικό οξύ, λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας χωρίς βάρος σε σχετική υγρασία έως και 80%.

Μειώνει το φριζάρισμα έως και 50%

Ασφαλές και για βαμμένα μαλλιά.

Ο ελαφρύς ορός περιέχει ένα μείγμα αμινοξέων που είναι γνωστό ότι επανορθώνει τα σημάδια της επιφανειακής φθοράς.

Για χρήση σε στεγνά μαλλιά, για να αναδείξει το στυλ τους.

«Η υπόσχεση του ευέλικτου κρατήματος με κίνηση και λάμψη είναι μια καινοτομία που γνωρίζω ως hair stylist διασημοτήτων με περισσότερα από 20 χρόνια δουλειάς, πως θα ωφελήσει πάρα πολλούς. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η Dyson θέλησε να βρει μια λύση στις συνήθεις δυσκολίες με την πρώτη σειρά προϊόντων της και να σχεδιάσει κάτι για όλους τους τύπους μαλλιών». Matthew Collins, Dyson Ambassador.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice