Opinion

Podcast Failing Forward | Καλεσμένη η Φαίη Μακαντάση

Η αποτυχία μέσα από τα μάτια γυναικών από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και διαδρομές

Αγγελική Κοσμοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD
follow

Τι είναι η αποτυχία και τι μαθαίνουμε από αυτήν; Μας αποθαρρύνει ή μας δυναμώνει;

Η σειρά podcast «Failing Forward» του Storymentor και της Athens Voice με την Αγγελική Κοσμοπούλου εξερευνά τις αποτυχίες που διαμορφώνουν την ανθρώπινη πορεία. Άνθρωποι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και διαδρομές μας λένε τι είναι για αυτούς αποτυχία και μοιράζονται προσωπικές ιστορίες για τις στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν.

Στο δέκατο τρίτο επεισόδιο της σειράς, η Αγγελική Κοσμοπούλου συζητά με τη διευθύντρια ερευνών διαΝΕΟσις, Φαίη Μακαντάση.

This browser does not support the video element.

Το έργο υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Iσότητας των Φύλων και της Ενδυνάμωσης Γυναικών, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Social Dynamo, το NGO Hub του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

→ Φαίη Μακαντάση: Το ανείπωτο όριο
→ Failing Forward είναι το νέο Podcast για τη διαχείρηση της αποτυχίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ