Οι Κάλι Τόρες (Sara Ramirez) και η Αριζόνα Ρόμπινς (Jessica Capshaw) στη σειρά Grey's Anatomy
Οι Κάλι Τόρες (Sara Ramirez) και η Αριζόνα Ρόμπινς (Jessica Capshaw) στη σειρά Grey's Anatomy

5 μύθοι που κυκλοφορούν για τις bisexual γυναίκες

Ή αλλιώς τα κλισέ που διαιωνίζουν οι ταινίες και οι σειρές
  • A-
  • A+
Bisexual γυναίκες: 5 μύθοι που κυκλοφορούν σχετικά με την ερωτική τους ζωή.

Έχουμε φτάσει (αισίως) στο 2021 και υπάρχουν ακόμα κάποιες αντιλήψεις για τη ζωή των bisexual γυναικών που είναι από αστείες μέχρι προσβλητικές. Οι περισσότερες από αυτές προέρχονται από το μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου που ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν χρησιμοποίησε αναφορές σε άτομα της LGBTQ κοινότητας για να προκαλέσει γέλιο ή να κάνει πιο «πικάντικη» μια ερωτική σκηνή. Ό,τι βλέπει κανείς στις ταινίες δεν σημαίνει βέβαια ότι ισχύει και για την πραγματική ζωή, σωστά; Να λοιπόν μερικοί μύθοι που αφορούν τη σεξουαλική ζωή των bisexual γυναικών και ήρθε η ώρα να καταρριφθούν!

1. Τους αρέσουν τα τρίο

Ναι, σε κάποιες γυναίκες μπορεί να αρέσουν τα τρίο αλλά αυτό δεν αποτελεί κανόνα για όσες είναι bisexual. Επειδή έλκονται και από τα δύο φύλα ερωτικά, δεν σημαίνει ότι θέλουν να βρίσκονται και ταυτόχρονα μαζί τους στο κρεβάτι. Κάθε bisexual γυναίκα είναι απόλυτα ικανή να αγαπήσει και να αφοσιωθεί σε ένα άτομο τη φορά είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα.

2. Καταβάθος είναι λεσβίες

Όχι, δεν είναι γκέι γυναίκες που φοβούνται να το παραδεχτούν και κρύβονται πίσω από την αναποφασιστικότητα. Αν τυχαίνει να κάνει σχέσεις μόνο με γυναίκες είναι πιθανότατα γιατί σε αυτές βρήκε κάτι ενδιαφέρον. Αν επίσης κάποια στιγμή αποφασίσει να παντρευτεί άντρα ή/και να κάνει παιδιά, δεν σημαίνει ότι έγινε ξανά straight αλλά ότι απλά βρήκε έναν άνθρωπο με τον οποίο ήθελε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της και έτυχε να είναι άντρας.

3. Το κάνουν για να εντυπωσιάσουν τους άντρες

Ναι, πράγματι σε πολλούς άντρες αρέσει να βλέπουν δύο γυναίκες να φιλιούνται. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι μια bisexual γυναίκα θα φιλήσει μια άλλη γυναίκα για να εντυπωσιάσει (!) έναν άντρα. Έχει άφθονους άλλους τρόπους να τον εντυπωσιάσει, όπως το χαρακτήρα της, την εμφάνισή της, το χιούμορ της, τη συμπεριφορά της. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός πάντως δεν αποτελούν τρόπο εντυπωσιασμού.

4. Είναι πιο πιθανό να απατήσουν

Όχι, το ότι έλκονται και από άντρες και από γυναίκες δε σημαίνει ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν. Έχουν ακριβώς τις ίδιες με οποιονδήποτε άντρα ή γυναίκα δεν είναι μονογαμικός ή διαθέσιμος να αφοσιωθεί σε ένα άτομο. δεν εξαρτάται από το πόσοι άλλοι βρίσκονται εκεί έξω!

5. Περνούν μια φάση

Έχετε ακούσει ποτέ να λένε για τις γκέι ή για τις straight γυναίκες ότι περνάνε μια φάση; Τότε γιατί να λέγεται για τις bisexual; Δεν είναι επανάσταση απέναντι στους γονείς ή την κοινωνία, ούτε ψυχολογικό ξέσπασμα μετά από ερωτική απογοήτευση. Η σεξουαλική τους προτίμηση απέναντι και στα δύο φύλα δεν είναι μια προσωρινή κατάσταση που θα ξεθυμάνει ούτε δείχνει αναποφάσιστο άτομο. Αυτές οι γυναίκες έλκονται από τα χαρακτηριστικά (εξωτερικά και εσωτερικά) ενός ανθρώπου ανεξαρτήτως του φύλου του. Είναι τόσο απλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τοξικές φιλίες: Φύγετε αμέσως χωρίς να διστάσετε
Back to top