Μίλα μου βρόμικα: Τον θέλω, αλλά έχει γίνει πολύ τυπικός

«Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί πρόσφατα και είναι ανώτερός μου στην εταιρεία»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Τον θέλω, έχει ξεκινήσει συζητήσεις, αλλά από όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί, έχει γίνει πολύ τυπικός

Γεια σου, Τζενάρα! Τον θέλω, θέλω να φλερτάρουμε, μπαίνω κάθε μέρα στο προφίλ του και τον τσεκάρω. Δυο-τρεις φορές μου είχε ξεκινήσει αυτός συζήτηση με αστειάκια κλπ, αλλά τώρα είναι πιο τυπικός από ποτέ. Τι άλλαξε; Να σημειώσω ότι ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί πρόσφατα και ότι είναι ανώτερός μου στην εταιρεία. Αυτά. Τα είπα και ησύχασα. 

Αχ, αυτά τα προφίλ και αυτά τα views στα Instagram stories! Πόσος χρόνος σπαταλημένος στο «είδε αυτό που ανέβασα;». Μας γίνεται περισσότερο εμμονή και χάνουμε την ουσία. Έτσι όπως ακούω την κατάσταση, το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τη μεριά του, αλλά τώρα λόγω των νέων επαγγελματικών ρόλων να πρέπει να κρατηθεί μια απόσταση. Ίσως και να υπάρχει κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή του και να έγινε τυπικός ξαφνικά εξ αυτού; Να εξεταστεί, παρακαλώ, και αυτή η πιθανότητα. 

-Πώς; 

-Μα φυσικά, με εμπεριστατωμένη παρακολούθηση στα social media. 

-Μα εσύ δεν έλεγες πριν για χαμένο χρόνο; 

-Το έλεγα ε;! Anyway, μη με παίρνεις στα σοβαρά. 

Αν δεν παίζει, λοιπόν, το σενάριο της καινούργιας σχέσης, με τον καιρό στη δουλειά μπορεί να βρείτε τους ρυθμούς σας, να αναπτύξετε δικούς σας κώδικες επικοινωνίας και η έξαψη να πάει σύννεφο. Εννοείται, βέβαια, πως εσύ συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου, χωρίς να σου καθορίζει το πρόγραμμα και την όρεξη αυτός.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice