9 δυνατά κομμάτια χωρισμού κι εκδίκησης

...για όταν σου ζητούν δεύτερη ευκαιρία τα περιβόητα fuckboys 

Δεν χρειάζεσαι περιττά αρσενικά στη ζωή σου!

Χρειάζεσαι μόνο αυτό το playlist με δυνατά κομμάτια χωρισμού και εκδίκησης για όταν σου ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία τα fuckboys.

Ο όρος fuckboy ξεκίνησε από την Αμερική και έχει διαδοθεί πολύ τα τελευταία χρόνια για να περιγράψει ένα συγκεκριμένο είδος ανδρών που, όπως φαίνεται, εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα σε κάθε γωνία του πλανήτη, αφήνοντας πίσω εξαγριωμένες (και ανικανοποίητες) κοπέλες με ραγισμένες καρδιές.

Πώς να αναγνωρίσεις ένα fuckboy: βογκάει όταν σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο, έχει περισσότερες selfies από εσένα, πατάει συνέχεια like σε αναρτήσεις του 9GAG, ισχυρίζεται πως όλες οι πρώην του είναι τρελές και κάνει αυτό το πολύ μάγκικο σήμα με τα δάχτυλά του σε κάθε ομαδική φωτογραφία με τους εξίσου τραγικούς φίλους του.

Ξέρω τι σκέφτεστε κορίτσια. Πώς είναι δυνατόν έξυπνες και δυναμικές κοπέλες όπως εσείς να δώσουν ποτέ ευκαιρία σε ένα τέτοιο χάλι; Κι όμως, τα fuckboys είναι ύπουλα. Δεν αποτελούν εμφανείς περιπτώσεις προς αποφυγή όπως οι ντόπιοι κλαρινογαμπροί, αντιθέτως στην αρχή μοιάζουν και φέρονται ως φυσιολογικοί υποψήφιοι σύντροφοι με γοητεία και ενδιαφέρον μέχρι να αρχίσουν να σου αρέσουν στ' αλήθεια. Τότε ξεκινούν τα πρώτα συμπτώματα φακμπο'ί'λας. Όλες το έχουμε περάσει.

Παρακάτω θα βρείτε μία playlist γεμάτη από τραγούδια από γυναίκες καλλιτέχνες που ορκίζονται να σας μετατρέψουν μέσω της μουσικής τους στις δυναμικές σούπερ ηρωίδες που σας αξίζει να είστε, χωρίς κανέναν άνδρα να στέκεται εμπόδιο. Καλή ακρόαση.

Bills, Bills, Bills

Καλλιτέχνης: Destiny's Child

Μπορεί η Βeyonce να μην είχε κατακτήσει ακόμα τον κόσμο στα 90s αλλά η άποψή της για τα fuckboys έχει παραμείνει η ίδια.


Smile

Καλλιτέχνης: Lilly Allen

Όταν βγήκε οι περισσότερες λέγαμε ότι το βίντεο κλιπ είναι πολύ σκληρο αλλά ήμασταν ακόμα αθώες.


Since U Been Gone

Kαλλιτέχνης: Kelly Clarkson

Το κομμάτι που έκανε την Kelly Clarkson διάσημη και γέννησε μία ακαταμάχητη επιθυμία να κάνεις θρύψαλα ολόκληρο το διαμέρισμα του πρώην.


Back to Black

Kαλλιτέχνης: Αmy Winehouse

Η αναμενόμενη κατάθλιψη από ένα λαμπερό άστρο που έσβησε πολύ νωρίτερα από ότι της άξιζε.


Rolling In The Deep

Kαλλιτέχνης: Αdele

Yπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να ουρλιάζεις του στίχους αυτού του τραγουδιού σαν να μην υπάρχει αύριο;


Βreak Your Heart Right Back

Καλλιτέχνης: Αriana Grande ft. Childish Gambinο

O μόνος άνδρας που μπόρεσε να μπει στη λίστα είναι ο ράπερ Childish Gambino πρώτον γιατί είναι απίστευτα όμορφος, δεύτερον γιατί προτείνει να εκδικηθείς το fuckboy πηγαίνοντας μαζί του και ναι, χίλιες φορές ναι.


Sorry

Kαλλιτέχνης: Βeyonce

Aπό το visual album της Βασίλισσας με τίτλο Lemonade που μόνο έπος μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο στίχος "το μεσαίο δάχτυλο στον αέρα, κούνα το στην μούρη του, πες του αντίο αγοράκι" έσωσε το ανθρώπινο είδος.


We Are Never Ever Getting Back Together

Kαλλιτέχνης: Taylor Swift

Θα μπορούσε να λείπει η Taylor Swift από τέτοιο playlist;!


Shout Out To My Ex

Καλλιτέχνης: Little Mix

Tελειώνουμε με το πιο αισιόδοξο, χαρούμενο, ροζ τραγούδι χωρισμού που έχει ποτέ υπάρξει. Στο repeat για μέρες. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice