Ιρίνα Σάικ
Ιρίνα Σάικ / © EPA/FLAVIO LO SCALZO
Σχεσεις

Ιρίνα Σάικ: «Πιστεύω στον γάμο»

Το Harper’s Bazaar φιλοξενεί το διάσημο μοντέλο ένα μήνα μετά τον χωρισμό με τον Κούπερ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ένα μήνα και κάτι μετά τον χωρισμό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ η Ιρίνα Σάικ δηλώνει ότι πιστεύει και είναι ο τύπος του γάμου.

Φωτογράφιση και συνέντευξη για την Ιρίνα Σάικ στο καλοκαιρινό τεύχος του Harper’s Bazaar.

Η Ρωσίδα μίλησε για πολλά, αλλά κυρίως για τη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρη της.

Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο το διάσημο μοντέλο χώρισε με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Μπράντλεϊ Κούπερ. Στην ερώτηση για το αν πιστεύει στο γάμο, η Ιρίνα απάντησε: «Φυσικά και πιστεύω στον γάμο, δεν είμαι αυτός ο τύπος ανθρώπου που είναι ενάντια σε αυτό», ενώ συνέχισε εκφράζοντας τις απόψεις της για τη μητρότητα και γιατί μια γυναικά δεν θα πρέπει να αλλάξει αυτό που είναι και αυτά που νιώθει μετά τον ερχομό ενός παιδιού. «Πρέπει να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός για τα παιδιά, ειδάλλως ζεις σε ένα ψέμα.» δήλωσε, ενώ συνέχισε: «Πες μου έναν λόγο που επειδή είσαι μητέρα θα πρέπει να φοράς πιο μακριά φούστα; Δεν πιστεύω καθόλου σε αυτό. Γιατί θα πρέπει να αλλάξεις αυτό που είσαι και αυτά που νιώθεις επειδή έγινες μητέρα; Πες μου γιατί;».

Οι φήμες για την απόσταση μεταξύ του διάσημου ζευγαριού ξεκίνησαν από τη συνεργασία του Κούπερ με τη Lady Gaga στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» και αποκορυφώθηκαν τη βραδιά των Όσκαρ με το τρυφερό ντουέτο επί σκηνής.

Τραγική ειρωνεία ή σύμπτωση το γεγονός ότι ο Κούπερ είχε δει για πρώτη φορά από κοντά την Ιρίνα Σάικ στην απονομή των Όσκαρ και θαμπώθηκε από την εξωτική ομορφιά της.

Η σχέση του με τη Σούκι Γουότερχαουζ περνούσε ήδη κρίση. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν ήθελε να βλέπει το φίλο του θλιμμένο και αποφάσισε να του γνωρίσει τη γοητευτική σταρ του μόντελινγκ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice