Το νέο ανδρικό σεξουαλικό λεξικό

Όταν η γλώσσα με τις υπάρχουσες λέξεις δεν επαρκεί να περιγράψει τις επιθυμίες του ανθρώπινου είδους...

Ο Νίκος Ζαχαριάδης γράφει το νέο λεξιλόγιο του σεξ

Όταν η γλώσσα με τις υπάρχουσες λέξεις δεν επαρκεί να περιγράψει τις επιθυμίες του ανθρώπινου είδους, που τα γεννητικά του όργανα έχει καθιερωθεί να ονομάζονται και «μόριο»...

Ολοφοβία 
Το αίσθημα άγχους και η υποψία ανεπάρκειας που καταλαμβάνει τον ιδιοκτήτη της «βενζιναντλίας του πάθους», όταν κατά τη διάρκεια της επαφής η παρτενέρ του δίνει το παράγγελμα «όλο... όλο...» σα να έχει την εντύπωση ότι εκείνος κρατάει ένα μέρος του «εξοπλισμού» του αχρησιμοποίητο για δικούς του λόγους.

Πιπακριτικότητα 
Η διακριτικότητα –που μερικές φορές φτάνει μέχρι τα όρια της καρτερικότητας– με την οποία αντιμετωπίζονται οι λανθασμένες (ως προς την ταχύτητα, την πίεση ή την ένταση) επιλογές της συντρόφου κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, προκειμένου να μην διαταραχθεί η ισορροπία και ο ενθουσιασμός της συνολικής «οριζόντιας χορογραφίας» με εξηγήσεις, και κρίσεις γενικότερης ανασφάλειας.

Δονήλιμμα 
Η κρίσιμη απόφαση που καλείται να πάρει κάποιος κατά την πρώτη επίσκεψη σε ένα sexshop, όταν βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στα ιδιαίτερα ακραία (ως προς το μέγεθος ή τη χρήση) με κίνδυνο να χαρακτηριστεί διεστραμμένος και βιτσιόζος και ανάμεσα στα μικρά και κοινότυπα με κίνδυνο να χαρακτηριστεί συντηρητικός και αβέβαιος για το δικό του μέγεθος.

Υπεροργίες 
Το ξαφνικό σεξ που συμβαίνει μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, κατά τη διάρκεια της νύχτας και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύντομου διαλείμματος ύπνου και επικεντρώνεται στην ουσία και όχι στο πριν ή το μετά.

Δραπέτρηση 
Μια νοητή διαδικασία αντίστροφης μέτρησης που ξεκινάει αυτόματα από τη στιγμή της ολοκλήρωσης και ολοκληρώνεται όταν πλέον ο συμμετέχων διαισθάνεται –έπειτα από συνεχόμενο εναγκαλισμό– ότι είναι πλέον επιτρεπτό να σηκωθεί από το κρεβάτι και να συνεχίσει τις δραστηριότητές του χωρίς να τον συνοδεύει ο χαρακτηρισμός «γουρούνι» λόγω βιασύνης να απομακρυνθεί.

Κραυγυποψία 
Η βασανιστική υποψία ότι οι ιδιαίτερα δυνατές κραυγές κατά τη διάρκεια της ορμονικής χορογραφίας δεν είναι αποτέλεσμα πραγματικού πάθους, αλλά ένας τρόπος να αποφευχθούν οι πιθανές συζητήσεις του τύπου «σου άρεσε;», μετά το τέλος.

Spoonδιασμα 
Η σταδιακή διακοπή της αίσθησης της αφής (λόγω ελλιπούς κυκλοφορίας του αίματος) στο χέρι κατά τη διάρκεια της στάσης ύπνου με την ονομασία «κουτάλι», αφού όπως έχουν δείξει εκτεταμένες μελέτες ανατομίας, η στάση αυτή είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση, δεδομένου ότι πάντοτε παγιδεύει ένα μέλος του σώματος σε προβληματική θέση. 

Δοκιμαστουκάκι 
Η πειραματική προσγείωση της παλάμης με μειωμένη ταχύτητα και ένταση, πάνω σε συγκεκριμένες γλουτιαίες περιοχές, προκειμένου να διαπιστωθεί η έφεση της παρτενέρ σε τέτοιου είδους πρακτικές και κυρίως μέσω της αντίδρασής της να επιτευχθεί η συναίνεση.

Instassexion 
Η στιγμή που λόγω ενός απροσδιόριστου ορμονικού συντονισμού, προκύπτει ξαφνικό σεξ σε ένα απροσδόκητο μέρος (μπανιέρα, στο χολ, στον νεροψύτη, κοκ) και το οποίο μένει τελικά ανολοκλήρωτο (αν δεν συνεχιστεί αλλού), καθώς στην πραγματικότητα οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές και πολύ πιο άβολες από ό,τι στο σινεμά…

Τσοντομώδηση 
Η αμήχανη και ελαφρώς αγχωμένη διακωμώδηση όσων συμβαίνουν στην οθόνη, κατά τη διάρκεια της πρώτης φοράς που οι δύο παρτενέρ παρακολουθούν μια πορνό ταινία, προκειμένου να διαπιστώσουν με ακρίβεια (αλλά και χωρίς να καρφώνονται), την επίδραση όσων διαδραματίζονται στην οθόνη, στην πραγματική σεξουαλική διάθεση του άλλου χωρίς να χαρακτηριστούν «μανιακοί» ή «τσοντάκηδες». 

Προκαταρdebate 
Το άλυτο εδώ και δεκαετίες ερώτημα κατά πόσο τα φιλιά πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και προσμετρούνται στα προκαταρκτικά ή αν θα πρέπει να θεωρούνται επίλογος του φλερτ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice