Τζένιφερ Άνιστον, Μπραντ Πιτ
Τζένιφερ Άνιστον, Μπραντ Πιτ © EPA/DAVID SWANSON
Σχεσεις

Γιατί έχουμε ακόμα εμμονή με την Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ;

Όλοι τους θέλουν ξανά μαζί

Ήταν πριν από λίγες μέρες που ζήσαμε το απόλυτο reunion. Μιλάμε για τη συνάντηση της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ στα βραβεία SAG.

Τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ έκαναν τον γύρο του κόσμου και ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν ξανά τις συζητήσεις για επανασύνδεσή τους. Όχι βέβαια πως είχαν σταματήσει επίσημα και ποτέ.

Τι κι αν έχουν περάσει 15 χρόνια από τον χωρισμό τους, τι και αν προχώρησαν και οι δύο τις ζωές τους; Φαίνεται πως στη συνείδηση των θαυμαστών τους αυτό το ζευγάρι πρέπει να είναι μαζί. Δεν εξηγείται διαφορετικά πως μετά από τα διαζύγιά τους όλοι ελπίζουν σε μια επανασύνδεση Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ.

Η εμμονή που υπάρχει για το λαμπερό ζευγάρι δεν υπήρχε, σε τέτοιο τουλάχιστον βαθμό, ούτε όταν ήταν πράγματι μαζί στη ζωή. Σαν να μην μπορεί κανείς να αντισταθεί στη σκέψη να τους δει ξανά μαζί. Και οι πρόσφατες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των βραβείων SAG ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτή την τρέλα που δεν έχει σταματήσει εδώ και χρόνια.

Μετά το τέλος του γάμου της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού και το τέλος του γάμου του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί είναι σαν να έχουν ποντάρει όλοι στην επανασύνδεση των δύο λαμπερών ηθοποιών. Θα μπορούσε πράγματι να συμβεί κάτι τέτοιο; Θα μπορούσαν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να είναι ξανά μαζί; 

Ήταν ένας γάμος που καθόρισε κατά μία έννοια τη ζωή της Τζένιφερ Άνιστον. Τουλάχιστον για τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Σαν να μην προχώρησε ποτέ τη ζωή της. Σαν να έπρεπε να είναι για πάντα η γυναίκα που χώρισε ο Μπραντ Πιτ για τα μάτια της Αντζελίνα Τζολί. Δεν έπαιζε καμιά σημασία που παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού. Ήταν και παραμένει, όπως όλα δείχνουν, η Τζένιφερ Άνιστον του Μπραντ Πιτ.

Ο χωρισμός τους πίσω στο 2005 είχε σοκάρει το Χόλιγουντ. Αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τα πιο επίσημα χείλη ότι ο Μπραντ Πιτ ερωτεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας Mr. And Mrs. Smith το 2004. Ένα δηλαδή χρόνο πριν από το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Άνιστον. Και τη δήλωση είχε κάνει η ίδια η Αντζελίνα Τζολί. Σε αυτό η Τζένιφερ Άνιστον είχε αρκεστεί να σχολιάσει πως επιβεβαιώθηκε χρόνια μετά κάτι που δεν είχε επιβεβαιωθεί εκείνη την εποχή.

Σίγουρα φαίνεται λυτρωτικό να τους βλέπεις ξανά μαζί τόσα χρόνια μετά. Χαίρεσαι να μαθαίνεις πως διατηρούν μια καλή φιλική σχέση. Αλλά σαν να μην σου αρκεί αυτό. Ο διακαής πόθος παραμένει να είναι ξανά μαζί. Ίσως βέβαια πάλι το καρέ που απαθανατίζει την Τζένιφερ Άνιστον να έχει γυρισμένη την πλάτη και τον Μπραντ Πιτ να της τραβάει το χέρι να απεικονίζει κατά μία έννοια και την απόφασή της να μην κοιτάξει πια πίσω. Σαν να είναι εκείνη που φεύγει αυτή τη φορά...

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice