Ένα ζευγάρι από τη Βιρτζίνια που έγινε γνωστό για την ιδιαίτερη πρόταση γάμου τους
©www.twitter.com/missdiffendall
Σχεσεις

Χάσανε το ταξίδι στο Παρίσι αλλά βρήκε λύση για την πρόταση γάμου

Εφευρετικότητα και ρομαντισμός ήταν το μυστικό ενός άντρα από τη Βιρτζίνια

Κορωνοϊός και σχέσεις: Ζευγάρι έχασε το ταξίδι του στο Παρίσι και ο άντρας της έκανε πρόταση γάμου μπροστά από ζωγραφισμένο με κιμωλία Πύργο του Άιφελ.

Το Παρίσι είναι μία από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου. Εκατομμύρια ζευγάρια την επισκέπτονται κάθε χρόνο για να ζήσουν τον έρωτά τους, να κάνουν μήνα του μέλιτος ή πρόταση γάμου. Ένα από αυτά τα ζευγάρια ήταν ο Λουκ και η Έρικα από το Fredericksburg της Βιρτζίνια. Είχαν ετοιμάσει μια ρομαντική απόδραση στην Πόλη του Φωτός όταν ξέσπασε η πανδημία του COVID-19.

Το ζευγάρι Luke και Erika μπροστά στον τοίχο με τον σχεδιασμένο από κιμωλία Πύργο του Άιφελ

Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια και το τελευταίο διάστημα σχεδίαζε λεπτομερώς αυτό το ταξίδι στο Παρίσι, όπου ζει η αδελφή της Έρικας. Τελικά, μία μέρα πριν αποφάσισαν να το ακυρώσουν καθώς η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού φαινόταν ήδη να έχει σοβαρέψει πολύ. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη και για τους δύο και ειδικά για την Έρικα, η οποία φαίνεται να πίστευε ότι εκεί μπορεί να τη ζητούσε σε γάμο. Όπως φαίνεται όμως, μάλλον είχε υποτιμήσει την εφευρετικότητα και τη ρομαντική διάθεση του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι Luke και Erika μπροστά στον τοίχο με τον σχεδιασμένο από κιμωλία Πύργο του Άιφελ

«Μία εβδομάδα αφότου είχαμε μπει σε καραντίνα, ο Λουκ είπε ότι θα πήγαινε για περπάτημα στην πόλη με τον αδελφό του. Μου φάνηκε κάπως περίεργο γιατί δεν αθλείται συχνά, πόσο μάλλον Παρασκευή βράδυ μετά από μια εβδομάδα δουλειάς από το σπίτι. Όταν επέστρεψε με ρώτησε αν ήθελα να πάω μαζί του βόλτα στο κέντρο και δέχθηκα. Αυτό που συνέβη μετά μοιάζει με σενάριο από ρομαντική ταινία: Με πήγε σε ένα μικρό, γραφικό στενάκι, όπου είχε ζωγραφίσει με κιμωλία στον τοίχο τον Πύργο του Άιφελ και την Αψίδα του Θριάμβου. Είχε στολίσει με τριαντάφυλλα τη βάση του Πύργου και μόλις φτάσαμε γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου! Ήταν τόσο γλυκό!», περιέγραψε η Έρικα στο boredpanda.

Το ζευγάρι Luke και Erika μπροστά στον τοίχο με τον σχεδιασμένο από κιμωλία Πύργο του Άιφελ

Αν δεν είναι αυτό «έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού», τότε τι είναι;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice