Μίλα μου βρόμικα: Προσπαθώ να το ξεκόψω, αλλά δεν θέλω ειλικρινά

Προσπαθώ να καταλάβω το γιατί γίνεται όλο αυτό και δεν είμαστε μαζί, αλλά δεν βρίσκω καμιά απάντηση

Μίλα μου βρώμικα reloaded με τη Τζένη Μελιτά:Προσπαθώ να το ξεκόψω, αλλά δεν θέλω ειλικρινά. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλο αυτό και δεν είμαστε μαζί.

Πριν από δυο χρόνια ξεκίνησε η σχέση μου με ένα παλικάρι, που κράτησε περίπου εννιά μήνες. Δύσκολη σχέση στην αρχή, γιατί ήταν πρώην ενός πολύ κοντινού μου συγγενικού προσώπου. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, ως αρπαχτή αλλά δεν έμεινε εκεί και εξελίχθηκε σε σχέση. Ενώ όλα φαίνονταν ιδανικά και εγώ είχα αρχίσω να ξεκλειδώνω (δεν δείχνω εύκολα τα συναισθήματά μου), μου σκάει τη βόμβα ότι δεν μπορεί άλλο και όλες αυτές τις γνωστές χαζομαρούλες (το λέω πολύ κόσμια). Εγώ το δέχομαι και λέω ok, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Δεν περνάει ένας μήνας και αρχίζει να ξύνεται και πάλι ο κύριος, λέω ότι δεν θα ενδώσω και το κρατάω πολύ καλά! Κάποια στιγμή, άνθρωπος είμαι κι εγώ και ενδίδω (απίστευτη χημεία στο κρεβάτι και γενικά στις σκέψεις μας). Και από τότε, δυο χρόνια μετά βρισκόμαστε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Υ.Γ. Έχει κοπέλα – όπως λέει και όπως βλέπω στα σόσιαλ μίντια. Και επειδή είμαι ειλικρινής άνθρωπος, γυρνάω και του λέω, μάλλον για να έρχεσαι σε μένα κάθε τρεις και λίγο πάει να πει ότι δεν είσαι καλά με αυτό που έχεις και μου λέει το εξής κουλό: «Αν ρωτήσεις 100 οι 99 θα σου πουν ότι δεν είμαι καλά, αλλά εγώ σου λέω ότι είμαι μια χαρά»! Προσπαθώ να το ξεκόψω, αλλά δεν θέλω ειλικρινά. Προσπαθώ να καταλάβω το γιατί γίνεται όλο αυτό και δεν είμαστε μαζί, αλλά δεν βρίσκω καμιά απάντηση. Θέλω τη βοήθειά σου και την άποψή σου!

Αααααχ! Το θέμα το έχω πάρει προσωπικά, γιατί το ίδιο είχε πάθει μια φίλη μου και ακόμη βράζω μέσα μου. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κρυφών ραντεβού, εκείνος της το ξέκοψε, λέγοντάς της ότι θα γίνει πατέρας με τη «νόμιμη» σύντροφό του. Δεν θες να φτάσεις εκεί. Ο ίδιος σου είπε κατά λέξη ότι είναι μια χαρά με την κοπέλα του, που σημαίνει ότι σε θέλει για καβάτζα. Σου μεταφέρω, λοιπόν, το συμπέρασμα, στο οποίο κατέληξε η φίλη μου μετά από πολύ πόνο: Δεν θες αυτόν, θέλεις τον εαυτό σου, όταν είσαι με αυτόν. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις ανάγκη κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό σου, να τον αποδεχτείς σε όλο του το εύρος και την όποια αστερόσκονη νόμιζες ότι σου έδινε αυτή η «σχέση», να την πασπαλίσεις μόνη σου στην καθημερινότητά σου.


Στείλε κι εσύ γράμμα στην Τζένη στο email info@athensvoice.gr με την ένδειξη «Μίλα μου βρώμικα» ή στο instagram: @melitajenny

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice