Μίλα μου βρόμικα: Θέλω να τον διεκδικήσω ξανά και σωστά

Δεν ξέρω αν είναι από συνήθεια, εγωισμό ή από πραγματική αγάπη

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Θέλω να τον διεκδικήσω ξανά και σωστά. Δεν ξέρω αν είναι από συνήθεια, εγωισμό ή από πραγματική αγάπη.

Τζενηηηηη help!
Τα έχω κάνει –κοινώς– σκατά. Είμαι με το αγόρι μου σχεδόν 8 χρόνια με τα δύο τελευταία να μην είναι τα καλύτερα. Τώρα χωρίσαμε και δεν θέλει να είμαστε μαζί. Εγώ, όμως, θέλω (δεν ξέρω, αν είναι από συνήθεια, εγωισμό ή από πραγματική αγάπη) να τον διεκδικήσω ξανά και σωστά, ώστε να μην τα κάνω μαντάρα και έχω αντίθετο αποτέλεσμα. Τι να κάνω;

Είσαι σίγουρη ότι το να τον διεκδικήσεις πάλι και να κάνετε μια νέα αρχή είναι καθαρά δική σου απόφαση απαλλαγμένη από εγωισμούς και φοβίες για την επόμενη μέρα; 8 χρόνια είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, ενδεικτικό σίγουρα για το πόσα πολλά θα μπορούσαν να είχαν βελτιωθεί. Όμως, οδήγησαν στον χωρισμό. Γι’ αυτό, θα σου έλεγα να πάρεις τον χρόνο σου, να μείνεις με τις σκέψεις σου, τον ελεύθερο σου χρόνο, όπως εσύ τον ήθελες πάντα, ή να κάνεις πράγματα που μια ζωή ήθελες να κάνεις αλλά ήταν πάντα οι κοινές σας ανάγκες σε προτεραιότητα και εκ των υστέρων αποφασίζεις τι θες. Αν δεις ότι ήταν –όντως– τελικά ο άνθρωπός σου και ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν, τρέχα και πες του το!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice