Μίλα μου βρόμικα: Και τώρα που γυρίσαμε από διακοπές, τι κάνουμε;

Δεν έχω καμία όρεξη για δουλειά, καμία όρεξη για κλεισούρα στο σπίτι

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Και τώρα που γυρίσαμε από διακοπές, τι κάνουμε; Δεν έχω καμία όρεξη για δουλειά και για κλεισούρα στο σπίτι.

Και τώρα που γυρίσαμε από διακοπές, τι κάνουμε Τζενάρα με τη βαρεμάρα της επιστροφής; Εδώ σε θέλω! Δεν έχω καμία όρεξη για δουλειά, καμία όρεξη για κλεισούρα στο σπίτι και –κυρίως– καμία όρεξη για ατάκες του «τύπου καλό χειμώνα». Δώσε tips! 

Αααααχχχ, κάθε αρχές Σεπτέμβρη τα ίδια για όλους! Ποιος θέλει να γυρίσει; Εγώ, βέβαια, φέτος λίγο το ζήτησε ο οργανισμούλης μου να επιστρέψει στη ρουτίνα και στο πρόγραμμά μου. Μπορείς, λοιπόν να μην το δεις τόσο αυστηρά. Εμένα, για παράδειγμα, μου αρέσει αυτή η περίοδος, για να θέτω καινούριους στόχους και να ανασυντάσσομαι. Είναι η Πρωτοχρονιά μου! Μπες σπίτι σου, κάνε ένα διήμερο zoning out από τα πάντα, σάπισε στον καναπέ σου, λιώσε στο Casa de Papel και ύστερα θα έρθει μόνη της σιγά-σιγά η διάθεση για επιστροφή ψυχή τε και σώματι στην καθημερινότητά σου. Ακόμα, και τα πλυντήρια των ρούχων των διακοπών και οι πρώτες φθινοπωρινές ζακετούλες έχουν το δικό τους τελετουργικό. Ένα ακόμα tip του Σεπτεμβρίου, που πάντα μου αναπτερώνει το ηθικό είναι να βλέπω τι παίζει στην πόλη (στην όποια πόλη) τέτοια εποχή, όπως για παράδειγμα το Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο ή οι συναυλίες στην Τεχνόπολη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice