Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Από όταν κοιμήθηκα μαζί του, δεν ξανάστειλε

«Μου είπε ότι πέρασε καλά και τον πιστεύω, γιατί είδα και γω ότι υπήρχε χημεία μεταξύ μας, όμως τι μύγα τον τσίμπησε;»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Με πολιορκούσε στενά τρεις μήνες, αλλά απ’ όταν κοιμήθηκα μαζί του, δεν μου έχει ξαναστείλει μήνυμα.

Μανεκεεεέν, λένε εμάς τις γυναίκες απρόβλεπτες και δύσκολες να καταλάβουν οι άλλοι τι ζητάμε από έναν άντρα. Ένα παιδί, όμως, από την παρέα, που με πολιορκούσε στενά τρεις μήνες απ’ όταν κοιμήθηκα μαζί του, δεν μου έχει ξαναστείλει μήνυμα. Μου είπε ότι πέρασε καλά και τον πιστεύω, γιατί είδα και γω ότι εν τέλει υπήρχε χημεία μεταξύ μας, όμως τι μύγα τον τσίμπησε;

Να την πω την αμαρτία μου; Δεν συμπαθώ καθόλου τις ταμπέλες. Δεν τις γουστάρω, βρε αδερφέ! Οι γυναίκες είναι έτσι, οι άντρες είναι γιουβέτσι. Όχι. Κάθε περίπτωση είναι υπέροχα μοναδική και μοναδικά υπέροχη. Για τη συγκεκριμένη, θα μιλήσω όξω από τα δόντια (μεγάλο σουξέ μιας άλλης εποχής) και θα τολμήσω να πως ήσουν το Έβερεστ του, κορίτσι μου. Μόλις σε κατέκτησε, εφησυχάστηκε ή, ακόμα χειρότερα, πήρε την επιβεβαίωσή του και μετά γεια σας. Εφόσον μου γράφεις πως είναι ένας άνθρωπος από το περιβάλλον σου και τον ξέρεις κάπως, αν σε ενδιαφέρει το κάτι παραπάνω μεταξύ σας, σου προτείνω να τον ρωτήσεις ευθέως. Γιατί ξέρεις τι άλλο δεν συμπαθώ καθόλου πια; Τα παιχνίδια του τύπου «Πήρε; Δεν πήρε; Ούτε εγώ θα πάρω». Τα βρίσκω αρκούντως παλιακά. Ό,τι θες να μάθεις, ρώτησέ τον. Όχι, τίποτε άλλο, γλιτώνεις χρόνο! 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice