Μίλα μου βρόμικα: Η φίλη μου κοιμήθηκε με το αγόρι που γούσταρα

«Ένιωσα αδειασμένη. Δεν με νοιάζει για το αγόρι, μου λείπει όμως η φίλη μου κι εκείνη ήταν ειλικρινά μετανιωμένη»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μου άρεσε ένας από τους συγκατοίκους της φίλης μου, το γνώριζε αλλά μου αποκάλυψε ότι κοιμήθηκαν μαζί

Τζένη, εδώ και λίγους μήνες, έχω μετακομίσει σε μια άλλη πόλη κι από την αρχή της διαμονής μου δέθηκα πολύ με μια κοπέλα. Παράλληλα, με τον έναν από τους συγκατοίκους της άρχισα να έρχομαι πιο κοντά, ώσπου μετά από λίγο καιρό τα σπάσαμε, εγώ –όμως– πάντα είχα στο νου μου ότι μπορεί να ξαναπαίξει κάτι στο μέλλον. Η φίλη μου, ενώ τα γνώριζε όλα αυτά, μου αποκάλυψε ότι ένα βράδυ, που είχαν πιει και οι δύο παραπάνω, κοιμήθηκαν μαζί. Εγώ εκείνη την ώρα ένιωσα αδειασμένη. Δεν με νοιάζει για το αγόρι, δεν αξίζει. Μου λείπει όμως η φίλη μου κι εκείνη ήταν ειλικρινά μετανιωμένη και έχουμε να μιλήσουμε καιρό. Αχ, βλέπω χάος στον ορίζοντα!

Καταρχάς, μπράβο σου που παρά την ξενερωτική αποκάλυψη, εσύ ξεκαθάρισες μέσα σου ποιος άνθρωπος έχει πραγματικά σημασία και για ποια σχέση αξίζει να στεναχωρηθείς και να παλέψεις. Όχι, μπράβο! Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου, μόνο αυτό θα συμβουλεύσω. Ό,τι και να κάνεις τώρα, δεν θα είναι με καθαρό μυαλό και μπορεί να κουκουλώσεις πράγματα, να βγουν στην επιφάνεια κακιούλες και ανασφάλειες στο μέλλον. Μόλις νιώσεις έτοιμη για one to one συζήτηση μαζί της, να είσαι απόλυτα ειλικρινής, να της πεις ότι σου λείπει και ότι νιώθεις πληγωμένη παράλληλα. Η λύση θα έρθει αργά και σταθερά. Όποια κι αν είναι τελικά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice