Σχεσεις

Μαμά μου! - Μαρία Πετρίδη | Αγκάλιασε το χάος

Μαμά μου!: H Μαρία Πετρίδη «βολτάρει» στον υπέροχο, γενναίο, παλαβό κι ενίοτε τρομακτικό, κόσμο της μητρότητας. Ακούστε το 1ο επεισόδιο με τίτλο «Αγκάλιασε το χάος»

Μαρία Πετρίδη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο podcast «Μαμά μου!» η Μαρία Πετρίδη μιλάει για τη μητρότητα, υπέροχη και τρομακτική ταυτόχρονα. Μια νέα κατάσταση που σε γεμίζει αγωνία, στρες, απίστευτη ευτυχία αλλά και μια τεράστια αίσθηση ευθύνης. Πώς θα προστατεύσεις το παιδί σου, πώς θα το βοηθήσεις να μεγαλώσει γερό;

Σε αυτή τη σειρά podcast, λοιπόν, η Μαρία Πετρίδη, πρώτη φορά μαμά, σκοπεύσει να λέει μόνο την αλήθεια, αυτήν που όλες οι μαμάδες ξέρουν αλλά δεν πολυσυζητάνε.... Καιρός δεν είναι;

Στα επεισόδια θα βολτάρουμε στον υπέροχο, γενναίο, παλαβό κι ενίοτε τρομακτικό, κόσμο της μητρότητας. Σε έναν κόσμο που δεν έχει μόνο αγκαλιές και αφράτα μαγουλάκια αλλά και λάθη και φοβίες και άγχη και νεύρα και αυτομαστίγωμα. Πολύ αυτομαστίγωμα. Και συνήθως άδικο... Γιατί όταν γεννιέται ένα μωρό μαζί του γεννιέται και μία μαμά κι αυτή η γέννα καμιά φορά είναι δυσκολότερη.

«Όταν έγινα μαμά» λέει η Μαρία Πετρίδη στο επεισόδιο με τίτλο «Αγκάλιασε το χάος», «νόμιζα πως η ζωή μου θα γέμιζε με τρυφερές αγκαλιές, παστέλ κουβερτάκια και βόλτες σε ηλιόλουστες παιδικές χαρές. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες για να καταλάβω πως μαζί με το μωρό μου πρέπει να αγκαλιάσω και το χάος που πάει σετάκι με τη μητρότητα - και κανείς δεν σε προετοιμάζει γι' αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ