Η Τζένη Μελιτά
Η Τζένη Μελιτά
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Το σεξ με τον φαντασιακό μου ήταν ένα δράμα

«Νιώθω ότι με απογοήτευσε ο ίδιος μου ο εαυτός, που κάνει όνειρα και φαντασιώσεις»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Τον είχα ερωτευτεί μέσα από τη στήλη του, κάναμε σεξ αλλά ήταν ένα δράμα και νιώθω απογοητευμένη από εμένα

Τζένη, σώσε με από το φαντασιακό μου, σώσε με! Δεν θα το πιστέψεις! Είναι από αυτά που συμβαίνουν, επειδή ακριβώς τα σκέφτεσαι πολύ! Έκανα σεξ με τον άνθρωπο που είχα ερωτευτεί εδώ και έναν χρόνο μέσα από τη στήλη του σε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, χωρίς να έχω δει καν ποτέ το πρόσωπο του, γιατί υπέγραφε με ψευδώνυμο! Δυστυχώς, το σεξ μαζί του ήταν ένα δράμα κι εγώ νιώθω ότι με απογοήτευσε ο ίδιος μου ο εαυτός, που κάνει όνειρα και φαντασιώσεις.

Δυνατή ιστορία, φίλη, και σε παρακαλώ μη σε ακυρώνεις, γιατί τώρα είναι που θα σε απογοητεύσεις. Δεν βλέπω τον λόγο να αυτομαστιγωθείς. Πού να ήξερες, δηλαδή; Ποια είσαι; Ο μάντης Κάλχας; Ήταν απλά ένα κακό σεξ και μόνο. Μην το συνδυάζεις με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, την ιδιοσυγκρασία σου και με το τι σου εξάπτει τη φαντασία διαβάζοντας κάτι. Αυτή η εμπειρία θα έπρεπε να σου διδάξει μόνο ότι το ερωτικό κομμάτι είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων, που δεν εξαντλείται μόνο στο εγκεφαλικό μέρος, αλλά βασίζεται σημαντικά στο ποσό ενεργοποιούνται όλες μας οι αισθήσεις. Α, και διασκέδασέ το! Έχεις στο τσεπάκι σου μια δυνατή ιστορία να αναπολείς!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice