Ο Γουίλ Σμιθ και οι «δαίμονές» του: Ο βίαιος πατέρας, ο εθισμός στο σεξ και ο «ανοικτός» γάμος
Ο Γουίλ Σμιθ με την σύζυγο του Τζέιντα το 2016 © ΕPA Pool
Σχεσεις

Γουίλ Σμιθ: Η ανοιχτή σχέση με τη σύζυγό του Tζέιντα Πίνκετ

Είναι παντρεμένοι από το 1997

62224-137655.jpg
Newsroom |

Το περιστατικό του χαστουκιού του Γουιλ Σμιθ στον Κρις Ροκ μετά από σχόλιο του για την σύζυγο του Τζέιντα θύμισε σε πολλούς την αντισυμβατική τους σχέση.

Τις τελευταίες ώρες ο Γουιλ Σμιθ έχει γίνει ο πιο viral celebrity των βραβείων Όσκαρ 2022 με το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, επειδή εκείνος αστειεύτηκε με το κούρεμα της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. 

To ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε το 1997 μετά τον χωρισμό του Σμιθ με τον Σιρί Ζαμπίνο.  έχει δύο παιδιά, τον Τζέιντεν και τη Γουίλοου. 

Γουιλ Σμιθ και Τζέιντα Πίνκετ όπως έχουν δηλώσει βρίσκονται έκτοτε σε ένα είδος ελεύθερης σχέσης. Ο Σμιθ είχε δηλώσει πρόσφατα «Δεν υπήρξε ποτέ απιστία στον γάμο μας. Η Τζέιντα και εγώ μιλάμε για τα πάντα και ποτέ δεν έχουμε εκπλήξει ο ένας τον άλλον με τίποτα, ποτέ». 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο αποκάλυψε ότι αυτός και η 50χρονη Τζέιντα, βρίσκονται σε ανοιχτή σχέση. Οι σταρ του Χόλιγουντ άρχισαν να εξερευνούν την πολυγαμία αφού ήταν «και οι δύο δυστυχισμένοι» και συνειδητοποίησαν ότι «κάτι έπρεπε να αλλάξει».

Στη συνέντευξη του Γουίλ Σμιθ στο GQ πέρυσι, αποκάλυψε ότι η γυναίκα του «ποτέ δεν πίστεψε σε έναν συμβατικό γάμο» λόγω της ανατροφής της.  «Η Τζέιντα είχε μέλη της οικογένειας της που είχαν μια αντισυμβατική σχέση… έτσι μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που μεγάλωσα εγώ», ανέφερε χαρακτηρισικά.

Ο Γουίλ Σμιθ επιβεβαίωσε ότι και οι δύο είχαν φλερτ, αφού η Τζέιντα συζήτησε ανοιχτά το «μπλέξιμο» της με τον ράπερ Όγκοστ Αλσίνα το 2020. Από την άλλη είχαν υπάρξει έντονες φήμες για τον Σμιθ και την Μάργκοτ Ρόμπι.  Οι εικασίες ήταν έντονες για τη «χημεία» τους εντός και εκτός πλατό ενώ γύριζαν την ταινία Focus - ειδικά κατά τη διάρκεια ακραίων σεξουαλικών σκηνών. Αργότερα, η Μάργκοτ Ρόμπι είπε στο E! News: «Έχει αυτό το πραγματικά υπέροχο σπρέι αναπνοής, έχει γεύση σαν Χριστούγεννα. Είναι σαν να έχει φάει ένα γλειφιτζούρι».

Ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε επίσης ότι η σύζυγός του είχε σχολιάσει την εμφάνιση της εντυπωσιακής ηθοποιού στην οθόνη πριν αρχίσουν να γυρίσουν μαζί. «Όταν η Μάργκοτ προσλήφθηκε για την ταινία… είδε ότι ήταν νέα και καυτή και σε φόρμα. Και μου είπε: “Μωρό μου μη με ντροπιάσεις. Μπες σε φόρμα τώρα. Μην αφήσεις αυτό το κορίτσι να σε συντρίψει στην οθόνη».

Πως γνωρίστηκε ο Γουιλ Σμιθ και η Τζέιντα Πίνκετ

Η Τζέιντα και ο Γουιλ Σμιθ άρχισαν να βγαίνουν όταν εκείνος και η τότε σύζυγός του, Σιρί Ζαμπίνο, αποφάσισαν ότι η σχέση τους είχε τελειώσει. Όμως  μια ανατροπή ίσως να άλλαζε τα πλάνα του.

Οι δυο τους κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό τον δεσμό τους μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Ώσπου η Σιρί πρότεινε στον Σμιθ να κάνουν μία ακόμη προσπάθεια.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν έκανα ό,τι μπορούσα για να λειτουργήσει όλο αυτό. Κανείς μας δεν το έκανε. Ξέρω ότι έχουμε έτοιμα τα χαρτιά διαζυγίου, αλλά έχουμε κι έναν γιο. Και θεωρώ του χρωστάμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κρατήσουμε την οικογένειά μας ενωμένη», του είπε. Εκείνος όμως ήθελε να ζήσει τη ζωή του με την Τζέιντα. Όταν το αποκάλυψε στην Τζέιντα, εντυπωσιάστηκε από τον αλτρουισμό της - αυτός ήταν κι ο λόγος που αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση της Ζαμπίνο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice