Μίλα μου βρόμικα: Μου αρέσει ένας συνάδελφος που δεν τονίζει τα δυνατά του σημεία

«Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται ωραίος, όμως εμένα μου αρέσει»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μου αρέσει ένας συνάδελφος από τη δουλειά, ο οποίος εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται ωραίος, είναι ντροπαλός και δεν ξέρω πώς να τον προσεγγίσω

Μου αρέσει ένας συνάδελφος από τη δουλειά, ο οποίος εκ πρώτης όψεως φαίνεται όχι ωραίος, ας πούμε. Όμως δεν φαίνεται ωραίος επειδή ο ίδιος κρύβει πολύ καλά τα δυνατά του σημεία. Για παράδειγμα, κάνει ένα περίεργο χτένισμα με ζελέ, σαν να είναι 1990 και δεν αναδεικνύει με τα ρούχα του ποτέ το πόσο ωραίο γυμνασμένο σώμα έχει. Εμένα, βέβαια, μου αρέσει. Τι να του πω, για να προχωρήσουμε; Είναι υπερβολικά ντροπαλός.

Αχ, ζελέ στα μαλλιά. Τι μου θύμισες;! Τα κάνει καρφάκια; Πες το μου κι αυτό! Το λοιπόν, αυτό το ακατέργαστο διαμάντι, δεν πρέπει να το χάσεις, αφού το λιγουρεύεσαι. Αν δεν παίρνει, γενικά, πρωτοβουλίες, μην περιμένεις καμία κίνηση εκ μέρους του, ακόμα κι αν του αρέσεις πολύ. Θα χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό. Μάθε τι του αρέσει και κάνε του μια πρόταση, που δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Σε θέλω ξύπνια και δραστήρια, αν και δεν σε φοβάμαι. Εδώ εσύ βλέπεις πέρα από το πρώτο επίπεδο. Τόλμησέ το, σε παρακαλώ, και αναμένω νεότερα!