Μίλα μου βρόμικα: Μου αρέσει ο εργοδότης μου, έχουμε χημεία, αλλά είναι δεσμευμένος

Τι κάνουµε εδώ, που δεν µπαίνουµε ανάµεσα σε ζευγάρια αλλά µας αρέσει και τόσο πολύ;

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μου άρεσει ο εργοδότης µου, υπάρχει µια έλξη, όμως το πρόβλημα πέρα από την ηλικία είναι ότι είναι δεσµευµένος

Αγαπητό Μανεκέν, αγαπώ τόσο πολύ τη στήλη σου, που ανυποµονώ να ανεβάζεις ιστορίες και να δίνεις συµβουλές. Μια φίλη µου την έδειξε και έκτοτε δεν χάνω καµία ιστορία! Ήρθε η σειρά µου να γράψω κι εγώ και περιµένω µε αγωνία την απάντηση σου. Εδώ και καιρό, δουλεύω σε µια µεγάλη εταιρεία. Από την πρώτη στιγµή µου άρεσε πολύ ο εργοδότης µου. Όταν µιλάµε, υπάρχει µια χηµεία, µια έλξη. Τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν δύο προβλήµατα, όµως. Το ένα είναι ότι είναι 40 και εγώ 25 και το δεύτερο είναι ότι διαπίστωσα πως είναι δεσµευµένος. Τι κάνουµε εδώ, που δεν µπαίνουµε ανάµεσα σε ζευγάρια αλλά µας αρέσει και τόσο πολύ; Τίποτα, το ξέρω, αλλά κάπου ήθελα να τα πω κι εγώ να ακούσω µια γνώµη.        

Γεια σου, φίλη µου βασανισµένη και αµφιταλαντευόµενη! Ωραίο είναι το φλερτ και όλο αυτό το vibe στο γραφείο, δεν λέω. Σου σπάει και τη µονοτονία, όσο να πεις. Αλλά καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να επιστρατεύσεις τη λογική, παρά το συναίσθηµα. Προσπερνάω τη διαφορά ηλικίας, γιατί αν θέλει η νύφη και ο γαµπρός... Έλα µου, όµως, που στην περίπτωση µας, είσαι η «κουµπάρα» και όχι η «νύφη». Μη δεχτείς για τον εαυτό σου να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε µια σχέση. Αυτό είναι τεράστιο red flag. Έχε τα αυτιά και τα µάτια σου ανοιχτά στα after office σουλάτσα σου, γιατί ο πραγµατικός έρωτας σε περιµένει εκεί έξω. Πας παρακάτω µε συνοπτικές διαδικασίες!

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice