Μίλα μου βρόμικα: Ο συγκάτοικός μου κάνει την ανάγκη του με ανοιχτή την πόρτα...

Νιώθω πολύ άβολα και δεν ξέρω πώς να του το πω!

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Το αγόρι µε το οποίο συγκατοικούµε τον τελευταίο χρόνο κάνει την ανάγκη του µε ορθάνοιχτη την πόρτα του µπάνιου και µε έχει φέρει σε δύσκολη θέση

Αγαπητή Τζένη, καλησπέρα! Ζω κάτι πολύ περίεργο έως και cringe θα έλεγα τους τελευταίους τρεις µήνες… Το αγόρι µε το οποίο συγκατοικούµε τον τελευταίο χρόνο κάνει την ανάγκη του µε ορθάνοιχτη την πόρτα του µπάνιου, όποια ανάγκη είναι αυτή καταλαβαίνεις, δεν χρειάζεται να επεκταθώ σε λεπτοµέρειες. Όλο αυτό µε έχει φέρει σε δύσκολη θέση, νιώθω πολύ άβολα και δεν ξέρω πώς να του το πω! Please help!                                             

Όχι, βρε παιδιά! Μην το κάνουµε αυτό. Κρίµα! Κρίµα! Κρίµα! Θα χαθεί όλη η µαγεία. Βέβαια, να σου πω ότι πέφτω από τα σύννεφα; Δεν θα το πω, γιατί το συζήταγα όλως περιέργως πρόσφατα µε µια φίλη µου, που λυσσάει ότι µε το αγόρι της είναι σούπερ άνετοι µε αυτό το θέµα, µπαίνουν κι οι 2 –σου λέει– στην τουαλέτα και πιάνουν την κουβέντα, ενώ ο ένας κάνει την ανάγκη του και άλλα τέτοια ωραία. Άσ’ το, µην µπω σε περαιτέρω λεπτοµέρειες. Εγώ της το είπα ξεκάθαρα. Φίλη µου, δική σας η σχέση, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε, αλλά από µένα είναι ΟΧΙ. Στη δική σου περίπτωση, θα πρότεινα, όταν συµβαίνει αυτό και είσαι µπροστά, να του κλείνεις διακριτικά την πόρτα για να του δώσεις το µήνυµα. Ειδάλλως, µίλα του ξεκάθαρα για το θέµα σου και πες του ότι δεν σ’ αρέσει. Πώς θα γίνει δηλαδή;!

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice